M21W2 napisał(a): Nasturcja ogrodowa to dziwny człowiek a napisać o nim że to bezmózgowy tuman to jak nic nie napisać. Winni więc do pierdla i stamtąd niech uruchamiają nawet całą armię adwokatów tak jak to robi się w przypadku każdego obywatela. Pieprzenie dzisiaj że to wyroki za walkę z korupcją to pokaz zidi/oce/nia Nasturcji . Durno/wa/ty chłopie. Nawet gdyby doprowadził ktoś do skazań innych za korupcję to z chwilą kiedy sam popełnia przestępstwo poprzednie zasługi się nie liczą.
Durna Nasturcjo piszę wyraźnie WIMNNY _ WINNY , Tumanie naucz się czytać ze zrozumieniem , twoje ZIDJOCENIE to krytyka mojej oceny w bezczelny chamski sposób , Durna Nasturcjo to zdanie które cytuję jest jak najbardziej słuszne - " Nawet gdyby doprowadził ktoś do skazań innych za korupcję to z chwilą kiedy sam popełnia przestępstwo poprzednie zasługi się nie liczą. " , nie napisałbym skazań , tylko skazania , ale to nieistotny drobiazg .
Jedyna wątpliwość o której piszę to to czy wyrok jest adekwatny do przewinienia jakim było przekroczenie uprawnień , nie wiem czy to Tobie TUMANIE wystarczy abyś ciągnące się od wczoraj zakończył swoje bredzenie , ostatnie zdanie które zacytowałem przyjmuję jako nadzieję że coś tam jeszcze potrafisz mądrego napisać .
Napisz chłopie małorolny kogo Kamiński skazał za korupcję. Podaj konkretne nazwiska. Nadużycie władzy poprzez inwigilację osób niczemu winnych tylko temu że są w opozycji do pis ty nazwiesz małą szkodliwością czynu? Faceciku z kozą w nosie co ty tu bredzisz o dniu wczorajszym?