~~Przemek napisał(a): Podpuszczanie i prowokacja osoby
uzależnionej od alkoholu i stawianie ja przed obliczem Temidy pod jaki artykuł podpiąć można
~~Różowofioletowa Jeżyna napisał(a):Ktoś napisał: ~~Malwa pnąca napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malwa pnąca napisał(a): No i właśnie kiedyś możesz doczekać tego plantatorze że właśnie z powództwa cywilnego możesz zostać pozwany za swoje chamstwo i konfabulacje. I wtedy ta twoja wyimaginowana kancelaria ci nie pomoże.
Masz okazję to zrobić , na co czekasz .
Jesteś za cienki bolek .Dosłownie. Zresztą mam w sobie zbyt wiele empatii by kogoś tak doświadczonego przez los ciągać po sądach. Biedny ułomie.
i po co straszysz , a po chwili ogon pod ….
A gogo tu straszę ułomie umysłowy? Piszę że ktoś kiedyś nie wytrzyma tego Lucjanowego chamstwa i go pozwie. Popierdo/lo/ny świr który nie raz tu wyzywał i obrażał ludzi.
~~Malwa pnąca napisał(a):Ktoś napisał: ~~Różowofioletowa Jeżyna napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malwa pnąca napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malwa pnąca napisał(a): No i właśnie kiedyś możesz doczekać tego plantatorze że właśnie z powództwa cywilnego możesz zostać pozwany za swoje chamstwo i konfabulacje. I wtedy ta twoja wyimaginowana kancelaria ci nie pomoże.
Masz okazję to zrobić , na co czekasz .
Jesteś za cienki bolek .Dosłownie. Zresztą mam w sobie zbyt wiele empatii by kogoś tak doświadczonego przez los ciągać po sądach. Biedny ułomie.
i po co straszysz , a po chwili ogon pod ….
A gogo tu straszę ułomie umysłowy? Piszę że ktoś kiedyś nie wytrzyma tego Lucjanowego chamstwa i go pozwie. Popierdo/lo/ny świr który nie raz tu wyzywał i obrażał ludzi.
Podobnie jak jego poy.ebany braciszek na wygnaniu .
M21W2 napisał(a):
Mądre słowa , tylko ja zamiast alkoholu i spotkania z anonimowym adwersarzem wybieram ślęczenie na forum i sprawianie przyjemności w dowartościowaniu się moich adwersarzy .
M21W2 napisał(a):
Mądre słowa , tylko ja zamiast alkoholu i spotkania z anonimowym adwersarzem wybieram ślęczenie na forum i sprawianie przyjemności w dowartościowaniu się moich adwersarzy .