~~Miłorząb srebrzysty napisał(a): Pozwij go albo lepiej postrasz wizytą w kancelarii. Tyle możesz .
Tusk to przebiegła szuja , realizuje swoją zemstę nie swoimi rękoma , Bodnar , Kierwiński , Hołownia , oni w przyszłości odpowiedzą za łamanie prawa ,Tusk da nogę do Brukseli .
Dopisane 14.01.2024r. o godz. 21:13:
M21W2 napisał(a): Lucjanie , panM zakłada tematy. Tematy z reguły dotyczące ludzi dużej polityki których postępowanie ma wpływ na poziom życia obywateli.
Za rządów koalicji PiS mój poziom życie wzrósł i to bardzo , obywateli też , nie ma już hańby Tuska zakupy na zeszyt .
Dopisane 14.01.2024r. o godz. 21:22:
Przemku jakbyś nie oceniał mnie tylko pisał o PiS nie byłoby tego co piszę o Tobie .
Ja oceniam Ciebie za całe lata rządu PiS , nie robiłbym tego jak byś posłuchał mojej prośby o nie pisaniu o mnie tylko merytorycznie na podstawie faktów o wszystkim co się Tobie podoba .
Powyższy twój wpis to zlepek sloganów , to co piszesz o PiS dotyczy w tym samym stopniu PO - dawniej koalicji AWS - UW , nie skomentujesz tego co się dzieje obecnie , obaliłoby to całą Twoją narrację o PiS.