qwax_ napisał(a): Klerykalną indoktrynację zastąpi teraz lewicowa indoktrynacja.
Ku uciesze PanaM
~~Pa pa ciemnoto napisał(a): Młodzi pokazują klerowi faka.
~~daj ciumka napisał(a):Ktoś napisał: qwax_ napisał(a): Klerykalną indoktrynację zastąpi teraz lewicowa indoktrynacja.
Ku uciesze PanaM
Ciekawe gdzie lewicowcy będą gwałcić małe dzieci ? I dokąd takiego lewicowca przenieść jak to się wyda . Do Węglińca chyba nie ?
Z ksiądzami nie ma w tym względzie problemu .
qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: ~~daj ciumka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: qwax_ napisał(a): Klerykalną indoktrynację zastąpi teraz lewicowa indoktrynacja.
Ku uciesze PanaM
Ciekawe gdzie lewicowcy będą gwałcić małe dzieci ? I dokąd takiego lewicowca przenieść jak to się wyda . Do Węglińca chyba nie ?
Z księżmi, a nie ksiądzami - to po pierwsze.
A po drugie - zapamiętaj sobie ten cytat prof. Bogusława Wolniewicza:
"Pośród wielu ujemnych cech lewactwa najbardziej wydatną jest głupota."
I powtarzaj go codziennie ;)
Jeśli już to z księżami , aha i ja , tak jak ty , jestem prawakiem , idolem Jarosława Polskie zbawa.
~~daj ciumka napisał(a):Ktoś napisał: qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~daj ciumka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: qwax_ napisał(a): Klerykalną indoktrynację zastąpi teraz lewicowa indoktrynacja.
Ku uciesze PanaM
Z księżmi, a nie ksiądzami - to po pierwsze.
A po drugie - zapamiętaj sobie ten cytat prof. Bogusława Wolniewicza:
"Pośród wielu ujemnych cech lewactwa najbardziej wydatną jest głupota."
I powtarzaj go codziennie ;)
Jeśli już to z księżami , aha i ja , tak jak ty , jestem prawakiem , idolem Jarosława Polskie zbawa.
Nie - poprawnie to wyłącznie KSIĘŻMI
I jak zauważyłeś w mojej stopce daleko mi do pisu i Jarosława.
Dawno bym to zresztą rozszerzył o PO, Lewicę, Trzecią Drogę, Konfederację, PSL i wszelkie "polityczne dziadostwo", ale coś się na stronie bolca popsuło i nie mogę stopki edytować :)
qwax_ napisał(a): Klerykalną indoktrynację zastąpi teraz lewicowa indoktrynacja.
Ku uciesze PanaM
PanM napisał(a):Ktoś napisał: qwax_ napisał(a): Klerykalną indoktrynację zastąpi teraz lewicowa indoktrynacja.
Ku uciesze PanaM
**********************************************************************************************************************************
Krzewienie nauki i wiedzy jest edukacją.
Propagowanie wyższości wiary i mitomanii nad postępem jest indoktrynacją.
Ateizm nie jest tożsamy z lewicowością . Pseudo prawicowość dryfuje ku skrajnemu socjalizmowi.
PanM napisał(a): Krzewienie nauki i wiedzy jest edukacją.