~~Morski Jarząb napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bbb napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): A co z księdzem z Kruszyna!a o co chodzi??
Miejscowi wiedzą, co ten ksiądz od lat wyprawia. Już w latach 90 szeptano po kątach o jego poczynaniach. Ale chyba ma dobre plecy, że przez tyle lat nikt z tym porządku nie zrobił. Ale w końcówce ubiegłego roku ktoś mu się "dobrał do dupy"
Ja jestem miejscowym, ale nic o tym nie wiem.
Ale z chęcią pomogę księdzu z Kruszyna dobrać ci się do du..py za pomówienia.
Puścimy cię w skarpetkach , albo będziesz do końca życia dokładał się do kosztów parafii.
~~Morski Jarząb napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bbb napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): A co z księdzem z Kruszyna!a o co chodzi??
Miejscowi wiedzą, co ten ksiądz od lat wyprawia. Już w latach 90 szeptano po kątach o jego poczynaniach. Ale chyba ma dobre plecy, że przez tyle lat nikt z tym porządku nie zrobił. Ale w końcówce ubiegłego roku ktoś mu się "dobrał do dupy"
~~Żółtawy Suchodrzew napisał(a):Ktoś napisał: ~~Morski Jarząb napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bbb napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): A co z księdzem z Kruszyna!a o co chodzi??
Ja jestem miejscowym, ale nic o tym nie wiem.
Ale z chęcią pomogę księdzu z Kruszyna dobrać ci się do du..py za pomówienia.
Puścimy cię w skarpetkach , albo będziesz do końca życia dokładał się do kosztów parafii.
W latach 90 chodził do liceum. Co Wy ludzie za głupoty piszecie ?Zastanówcie się za nim kogoś będziecie oczerniać. Łatwo komuś zepsuć opinię. Tylko jak później naprawić.
~~Sepiowa Cynia napisał(a): ktoś napisał że w latach 90 było wiadomo co wyrabiał jak to możliwe skoro księdzem jest 22 lata