~~Trudno nadążyć napisał(a): Jest już pierwsza ofiara prowadzonej przez Giertycha i Bodnara nagonki na PIS.
Po pięciogodzinnym przesłuchaniu przez "prokurator" Wrzosek
zmarła Barbara Skrzypek, bliska współpracownica prezesa PIS.
~~tak to widzę napisał(a): Barbara Skrzypek obciążyła Jarosława Kaczyńskiego podczas swoich zeznań w prokuraturze. Stwierdziła, że nie miał on pełnomocnictw jej i jej syna na Walne spółki Srebrna, na którym Kaczyński napisał w protokole, że było 100 proc. kapitału obecne. Na tym walnym Gerald Birgfelner dostawał pełnomocnictwa do budowy dwóch wież. Te zeznania oznaczają, że Kaczyńskiemu grozi nowy zarzut: fałszerstwo dokumentu, do 5 lat więzienia. Obciążenie Kaczyńskiego to musiał być duży stres dla p. Skrzypek .Między środą a sobotą na pewno rozmawiała z kanalią , groził jej,bo to menda przecież jest .
Mam przypuszczenie, że Kaczor wyeliminował niewygodnego świadka. PiS to mafia ,złamała zasady, omerta !!!
~~stara doradczyni napisał(a):Ktoś napisał: ~~tak to widzę napisał(a): Barbara Skrzypek obciążyła Jarosława Kaczyńskiego podczas swoich zeznań w prokuraturze. Stwierdziła, że nie miał on pełnomocnictw jej i jej syna na Walne spółki Srebrna, na którym Kaczyński napisał w protokole, że było 100 proc. kapitału obecne. Na tym walnym Gerald Birgfelner dostawał pełnomocnictwa do budowy dwóch wież. Te zeznania oznaczają, że Kaczyńskiemu grozi nowy zarzut: fałszerstwo dokumentu, do 5 lat więzienia. Obciążenie Kaczyńskiego to musiał być duży stres dla p. Skrzypek .Między środą a sobotą na pewno rozmawiała z kanalią , groził jej,bo to menda przecież jest .
Mam przypuszczenie, że Kaczor wyeliminował niewygodnego świadka. PiS to mafia ,złamała zasady, omerta !!!
Myśleli że się nie rozpruje,jednak coś chlapnęła i decyzja zapadła.
Głośno myślę........Lepper !!!