Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Do pierdla z przytupem
~~Jasnozielona Szarotka niezalogowany
16 marca 2025r. o 14:59
Musiał ją odwiedzić "seryjny samobójca" bo za dużo widziała i słyszała. Nikogo nie zdziwiło że, kobieta do upadku komuny ssała jej cyca? co widział i słyszała będąc sekretarką i asystentką generała Janiszewskiego? że, mały "wuc" zrobił z niej szefową swego gabinetu? musiała też widzieć jak kaczor leciał z łapówką w kopercie 50 tyś dla klechy za podpis. Ciekawe czy ten "seryjny samobójca" znalazł u niej kwity na kaczora?.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Trudno nadążyć niezalogowany
16 marca 2025r. o 17:42
Pełnomocnik pani Skrzypek, mec. Krzysztof Gotkowski, zgłaszał uwagi co do jej stanu zdrowia. Nie został jednak nawet dopuszczony do wzięcia udziału w przesłuchaniu.
- "Wskazałem na zły stan zdrowia świadka oraz obecność dwóch pełnomocników zawiadamiającego, co dodatkowo mogło być odczytywane przez świadka jako element presji"
Czyli jedna chora, starsza kobieta pozbawiona wsparcia adwokata, przez klika godzin poddawana była presji. A po drugiej stronie znana z nienawiści do PIS prok. Wrzosek i dwóch pełnomocników zawiadamiającego, w tym wybitny "oprawca" mec. Dubois
I kto tu robi za "seryjnego samobójcę"?
~~Kupiłem nick niezalogowany
16 marca 2025r. o 17:46
Kocham Bolec info. Tu są sani teoretycy , takie teorie o śmierci jakieś Barbary czytam że głowa mała.

A ja wam powiem dlaczego kobieta nie żyje i to nie jest moja teoria

Barbara nie żyje bo już nie chciała jeść bułek.
~~prokurator Piotrowicz niezalogowany
16 marca 2025r. o 19:24
Jarosław już tańczy Kazaczoka na trumnie Skrzypek.On był ostatnią osobą,która widziała ją żywą..A o PiSie wiedziała wszystko.I już nić nie zezna.
~~Uj niezalogowany
16 marca 2025r. o 19:26
"Sekretarka Kaczyńskiego oskarżyła go o fałszerstwo".
Barbara Skrzypek obciążyła Jarosława Kaczyńskiego podczas swoich zeznań w prokuraturze. Stwierdziła, że nie miał on pełnomocnictw jej i jej syna na Walne spółki Srebrna, na którym Kaczyński napisał w protokole, że było 100 proc. kapitału obecne. Na tym walnym Gerald Birgfelner dostawał pełnomocnictwa do budowy dwóch wież. Te zeznania oznaczają, że Kaczyńskiemu grozi nowy zarzut: fałszerstwo dokumentu, do 5 lat więzienia. Obciążenie Kaczyńskiego to musiał być duży stres dla p. Skrzypek.
~~Trudno nadążyć niezalogowany
17 marca 2025r. o 0:19
Prokurator Wrzosek na antenie radiowej "Trójki":
- "Są 22 tomy akt... Oczywiście, że (je) przeczytałam, bo nie, bo nie ma innej możliwości, żeby zapoznać się z materiałem i podjąć odpowiedzialną decyzję o wszczęciu śledztwa, natomiast tak jak mówię, jesteśmy 6 lat po złożeniu zawiadomienia o popełnieniu przestępstw…"
- Są tam dowody?
- "Te dowody trzeba przeprowadzić, bo tam nie ma żadnych dowodów."
~~pytanie retoryczne niezalogowany
17 marca 2025r. o 1:17
~~Trudno nadążyć napisał(a): Pełnomocnik pani Skrzypek, mec. Krzysztof Gotkowski, zgłaszał uwagi co do jej stanu zdrowia. Nie został jednak nawet dopuszczony do wzięcia udziału w przesłuchaniu.
- "Wskazałem na zły stan zdrowia świadka oraz obecność dwóch pełnomocników zawiadamiającego, co dodatkowo mogło być odczytywane przez świadka jako element presji"
Czyli jedna chora, starsza kobieta pozbawiona wsparcia adwokata, przez klika godzin poddawana była presji. A po drugiej stronie znana z nienawiści do PIS prok. Wrzosek i dwóch pełnomocników zawiadamiającego, w tym wybitny "oprawca" mec. Dubois
I kto tu robi za "seryjnego samobójcę"?

Oto przekaz dnia Jarosława Kaczyńskiego dla członków PiS.;

"Wezwanie i wielogodzinne przesłuchanie przez neoprokurator Wrzosek, było dla Barbary Skrzypek ogromnym wstrząsem i ogromnym stresem. Mówiła to sama Pani Barbara, gdy odmawiano Jej bezpodstawnie asysty prawnika, ale i tuż po przesłuchaniu. Śmierć Pani Barbary Skrzypek ma więc bezpośredni związek i z tym przesłuchaniem i szczuciem na p. Skrzypek przez prokuraturę, Romana Giertycha i ludzi z nim związanych. Nie damy się zastraszyć"

Coraz więcej ludzi w sprawie II wież zeznaje prawdę. Zeznał prawdę b. ksiądz i zeznała prawdę pani Barbara Skrzypek.
Skrzypek w sądzie już nie potwierdzi zeznań z prokuratury , ostatnią żywą widział ją Prezes. Ta rozmowa odbyła się w cztery oczy.
Omerta ???
~~pytanie 4 niezalogowany
17 marca 2025r. o 1:35
~~Trudno nadążyć napisał(a): Prokurator Wrzosek na antenie radiowej "Trójki":
- "Są 22 tomy akt... Oczywiście, że (je) przeczytałam, bo nie, bo nie ma innej możliwości, żeby zapoznać się z materiałem i podjąć odpowiedzialną decyzję o wszczęciu śledztwa, natomiast tak jak mówię, jesteśmy 6 lat po złożeniu zawiadomienia o popełnieniu przestępstw…"
- Są tam dowody?
- "Te dowody trzeba przeprowadzić, bo tam nie ma żadnych dowodów."

Ziobro w sprawie 2 wież nawet nie przesłuchał Kaczyńskiego !
To jak w aktach mają być dowody , ha ?
Jedno jest pewne, gdyby nie Kaczyński i jego brudne interesy, ta kobieta mogłaby dalej żyć.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza