Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Prawo i Bezprawie

~~Winni czy niewinni niezalogowany
10 stycznia 2024r. o 19:18
Pan Lucjan pisze ze skazani są winni a prezydent Duda że niewinni.
Kto tu kombinuje ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Indygowa Truskawka niezalogowany
10 stycznia 2024r. o 19:19
~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Indygowa Truskawka napisał(a): pieniądze ze zbiórki powinny pójść
na zakład karny ,gdzie siedzą prawi i sprawiedliwi

Kto zbiera, Rydzyk? na stocznię też z bratem Lucjanem zbierali

tym razem to apel czarnka , czekać tylko jak w kościołach zaczną
14240
M21W2
10 stycznia 2024r. o 19:21
~~Czerwonopomarańczowy Omieg napisał(a): Lucjan pisałeś o tym nie raz i nie dwa kiedy ja sam pisałem o aferach piSSdzielców ...nie ma wyroków ,nie ma skazanych więc nie ma afer...

Tak to prawda .
Teraz nie ma skazanych ( nie mam na myśli Kamińskiego i Wąsika ) a anty pisowcy sami oskarżają i wydają wyroki .
~~Czerwonopomarańczowy Omieg niezalogowany
10 stycznia 2024r. o 19:22
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: PanM napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): sami zorganizowaliśmy sobie autobus , organizatorami są Solidarność Emerytów i Rencistów oraz działacze Opozycji Antykomunistycznej .
Łże media z TVN na czele mówią i piszą o siłowym wciskaniu przez działaczy PiS ludzi do autobusów .

i ty pierd...isz że jesteś bezpartyjny? ;D
a jedź sobie chłopie ...jedź...
a nie zapomnijcie wpaść pod ten pierdel w którym pierdzą w pasiaki twoi towarzysze...;D
ustawcie tam kolejne znicze ...
ja kiedyś z Gariem byliśmy pod bolesławieckim sądem gdzie twoje ''zero'' chciało coś reformować...tam też zapalano znicze a więc ty teraz masz szanse zapalić swój...
w proteście że sąd wsadził do pudła tych dupków...;D
~~Panie Lucjan niezalogowany
10 stycznia 2024r. o 19:22
Tylko się pan tam nie angażuj za bardzo bo wiesz pan, zdrowie jest tylko jedno. Emocje zawsze źle się odbijają na zdrowiu.
To w trosce o pana zdrowie człowieka leciwego.
~~Brunatny cis niezalogowany
10 stycznia 2024r. o 19:24
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Czerwonopomarańczowy Omieg napisał(a): Lucjan pisałeś o tym nie raz i nie dwa kiedy ja sam pisałem o aferach piSSdzielców ...nie ma wyroków ,nie ma skazanych więc nie ma afer...

Tak to prawda .
Teraz nie ma skazanych ( nie mam na myśli Kamińskiego i Wąsika ) a anty pisowcy sami oskarżają i wydają wyroki .

Poczekaj . To jest początek tylko zastanów się już teraz co będziesz wtedy pisał.
~~Wolne media niezalogowany
10 stycznia 2024r. o 19:25
Kto zbiera składki na wolne media? Jak ojciec tadeusz to ja dam.
~~Rdest polny niezalogowany
10 stycznia 2024r. o 19:26
~~Panie Lucjan napisał(a): Tylko się pan tam nie angażuj za bardzo bo wiesz pan, zdrowie jest tylko jedno. Emocje zawsze źle się odbijają na zdrowiu.
To w trosce o pana zdrowie człowieka leciwego.

I nie zapomnij pan o przypięciu orderów . To fajnie wygląda na sweetfociach.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza