~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Indygowa Truskawka napisał(a): pieniądze ze zbiórki powinny pójść
na zakład karny ,gdzie siedzą prawi i sprawiedliwi
Kto zbiera, Rydzyk? na stocznię też z bratem Lucjanem zbierali
~~Czerwonopomarańczowy Omieg napisał(a): Lucjan pisałeś o tym nie raz i nie dwa kiedy ja sam pisałem o aferach piSSdzielców ...nie ma wyroków ,nie ma skazanych więc nie ma afer...
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): sami zorganizowaliśmy sobie autobus , organizatorami są Solidarność Emerytów i Rencistów oraz działacze Opozycji Antykomunistycznej .
Łże media z TVN na czele mówią i piszą o siłowym wciskaniu przez działaczy PiS ludzi do autobusów .
i ty pierd...isz że jesteś bezpartyjny? ;D
a jedź sobie chłopie ...jedź...
a nie zapomnijcie wpaść pod ten pierdel w którym pierdzą w pasiaki twoi towarzysze...;D
ustawcie tam kolejne znicze ...
ja kiedyś z Gariem byliśmy pod bolesławieckim sądem gdzie twoje ''zero'' chciało coś reformować...tam też zapalano znicze a więc ty teraz masz szanse zapalić swój...
w proteście że sąd wsadził do pudła tych dupków...;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwonopomarańczowy Omieg napisał(a): Lucjan pisałeś o tym nie raz i nie dwa kiedy ja sam pisałem o aferach piSSdzielców ...nie ma wyroków ,nie ma skazanych więc nie ma afer...
Tak to prawda .
Teraz nie ma skazanych ( nie mam na myśli Kamińskiego i Wąsika ) a anty pisowcy sami oskarżają i wydają wyroki .
~~Panie Lucjan napisał(a): Tylko się pan tam nie angażuj za bardzo bo wiesz pan, zdrowie jest tylko jedno. Emocje zawsze źle się odbijają na zdrowiu.
To w trosce o pana zdrowie człowieka leciwego.