Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławianie na manifestacji w obronie "wolnych mediów"
11445
PanM
13 stycznia 2024r. o 22:38
]M21W2 napisał(a):
Łżesz jak Tusk dlatego wybaczam Tobie kłamstwa , mama Ciebie zapewne bardzo dobrze wychowała , zniszczyła Ciebie ubecka stacja z wiertniczej , sądzisz innych według siebie .
Pozdrawiam i dobrej nocy życzę
***************************************************************************************************************************
Lucjanie , po co się wdajesz w takie prostackie polemiki. Niestety przy okazji przyjmujesz nienawistną retorykę głoopiego interlokutora.
Sam odbijasz piłeczkę typu " łżesz jak Tusk " albo " zniszczyła cię ubecka stacja ". Po takim tekscie życzenia " DOBREJ NOCY " brzmią dwuznacznie.
Po co ta eskalacja gniewu i konfrontacji.? To tylko polityka z której zyski czerpią nieznani nam ludzie. Po co Ty dajesz skakać sobie do gardła i odwzajemniasz to samo ? Po co jezdzisz po Polsce demonstrując nienawiść do / wiesz kogo / ?
Ja jestem przeciwnikiem polityki PiS ale nie angażuje się osobiście w krucjaty i spędy nienawistników.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czekoladowa Calibrachoa niezalogowany
14 stycznia 2024r. o 7:25
Ty POpaprany .

Zastosowana autokorekta

~~Ceglana Dabecja niezalogowany
14 stycznia 2024r. o 17:57
Ooo, bardzo uprzejma pani z placówki handlowej, ale jak widać uprzejmość nie idzie w parze z rozumem. Przykre
14240
M21W2
14 stycznia 2024r. o 18:41
~~Ciemnożółta Aronia napisał(a): Gdybyś miał jakiś honor, jeśli wiesz co to znaczy to by Cię wnuczek za własną kasę do Warszawy zawiózł a nie na krzywy ryj, bo PISie złodzieje wyjazd finansowali którą ukradli. Dobry był ten darmowy hod-dog na Orlenie?

Nie odniosę się do tego kim jesteś , nie warto , nie jechałem autobusem zorganizowanym przez Posła Szymona Pogodę ani przez innych działaczy PiS .
Przed wyjazdem napisałem , my działacze opozycji antykomunistycznej wspólnie z Solidarnością Emerytów we własnym zakresie załatwiliśmy sobie mikrobus na 30 osób .
Nie będę używał słów na jakie zasługujesz , hejter i kłamca to zbyt łagodne stwierdzenie .

~~Jaśmin pstry niezalogowany
14 stycznia 2024r. o 18:48
A ten rudy to kto że tak zacięcie go bronisz? Masz rudzielca w rodzinie?
~~Antek niezalogowany
14 stycznia 2024r. o 18:50
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnożółta Aronia napisał(a): Gdybyś miał jakiś honor, jeśli wiesz co to znaczy to by Cię wnuczek za własną kasę do Warszawy zawiózł a nie na krzywy ryj, bo PISie złodzieje wyjazd finansowali którą ukradli. Dobry był ten darmowy hod-dog na Orlenie?

Nie odniosę się do tego kim jesteś , nie warto , nie jechałem autobusem zorganizowanym przez Posła Szymona Pogodę ani przez innych działaczy PiS .
Przed wyjazdem napisałem , my działacze opozycji antykomunistycznej wspólnie z Solidarnością Emerytów we własnym zakresie załatwiliśmy sobie mikrobus na 30 osób .
Nie będę używał słów na jakie zasługujesz , hejter i kłamca to zbyt łagodne stwierdzenie .

Lucjan jest honorowy jak dostał od PISu 3 tys na węgiel w zeszłym roku to się nie zastanawiał tylko kupił po 2,5 tys za tonę ne czekając aż będzie w gminie po 1,6 tys za tonę .Lucek dzisiaj można kupić za rządów Tuska węgiel w Polskiej Grupie Górniczej po 900 zł tona .
14240
M21W2
14 stycznia 2024r. o 19:08
PanM napisał(a): Lucjanie , po co się wdajesz w takie prostackie polemiki. Niestety przy okazji przyjmujesz nienawistną retorykę głoopiego interlokutora.
Sam odbijasz piłeczkę typu " łżesz jak Tusk " albo " zniszczyła cię ubecka stacja ". Po takim tekscie życzenia " DOBREJ NOCY " brzmią dwuznacznie.
Po co ta eskalacja gniewu i konfrontacji.? To tylko polityka z której zyski czerpią nieznani nam ludzie. Po co Ty dajesz skakać sobie do gardła i odwzajemniasz to samo ? Po co jezdzisz po Polsce demonstrując nienawiść do / wiesz kogo / ?
Ja jestem przeciwnikiem polityki PiS ale nie angażuje się osobiście w krucjaty i spędy nienawistników.

Przemku , bardzo Ciebie proszę skończ z ocenianiem mnie , nie dyktuj co mam pisać a czego nie , nie chcę wracać co pisałeś podczas transmisji strajku kobiet w Bolesławcu , napiszę tylko , pisałeś że byłbyś z nimi ale zdrowie nie pozwala , pytałeś kiedy pójdą pod kościół .
Nie napiszę co Ty pisałeś o Kaczyńskim i innych członkach rządu koalicji PiS , nie będę naśladował Ciebie , możesz sobie przeczytać co pisałeś w Twoich pełnych nienawiści tematach zakładanych o PiS doprowadzając do szerzenia nienawiści .

Nie pozdrawiam bo możesz to odebrać dwuznacznie .

Dopisane 14.01.2024r. o godz. 19:08:

~~Jaśmin pstry napisał(a): A ten rudy to kto że tak zacięcie go bronisz? Masz rudzielca w rodzinie?

Nie znam człowieka , pokazałem kim jesteście atakując młodego rudego i ludzi w podeszłym wieku , Tobie odpowiada chamska pogarda do tych ludzi , mnie nie .

11445
PanM
14 stycznia 2024r. o 19:09
Lucjanie -- Wy działacze " Opozycji Antykomunistycznej " , z kim chcecie walczyć ? Bo jedyna organizacja dryfująca ku komunie to PiS.

Dopisane 14.01.2024r. o godz. 19:09:

Oraz kto według Waszej organizacji jest komuchem?

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.