Zastosowana autokorekta
~~Ciemnożółta Aronia napisał(a): Gdybyś miał jakiś honor, jeśli wiesz co to znaczy to by Cię wnuczek za własną kasę do Warszawy zawiózł a nie na krzywy ryj, bo PISie złodzieje wyjazd finansowali którą ukradli. Dobry był ten darmowy hod-dog na Orlenie?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnożółta Aronia napisał(a): Gdybyś miał jakiś honor, jeśli wiesz co to znaczy to by Cię wnuczek za własną kasę do Warszawy zawiózł a nie na krzywy ryj, bo PISie złodzieje wyjazd finansowali którą ukradli. Dobry był ten darmowy hod-dog na Orlenie?
Nie odniosę się do tego kim jesteś , nie warto , nie jechałem autobusem zorganizowanym przez Posła Szymona Pogodę ani przez innych działaczy PiS .
Przed wyjazdem napisałem , my działacze opozycji antykomunistycznej wspólnie z Solidarnością Emerytów we własnym zakresie załatwiliśmy sobie mikrobus na 30 osób .
Nie będę używał słów na jakie zasługujesz , hejter i kłamca to zbyt łagodne stwierdzenie .
PanM napisał(a): Lucjanie , po co się wdajesz w takie prostackie polemiki. Niestety przy okazji przyjmujesz nienawistną retorykę głoopiego interlokutora.
Sam odbijasz piłeczkę typu " łżesz jak Tusk " albo " zniszczyła cię ubecka stacja ". Po takim tekscie życzenia " DOBREJ NOCY " brzmią dwuznacznie.
Po co ta eskalacja gniewu i konfrontacji.? To tylko polityka z której zyski czerpią nieznani nam ludzie. Po co Ty dajesz skakać sobie do gardła i odwzajemniasz to samo ? Po co jezdzisz po Polsce demonstrując nienawiść do / wiesz kogo / ?
Ja jestem przeciwnikiem polityki PiS ale nie angażuje się osobiście w krucjaty i spędy nienawistników.
~~Jaśmin pstry napisał(a): A ten rudy to kto że tak zacięcie go bronisz? Masz rudzielca w rodzinie?