~~Ciemnożółta Aronia napisał(a): To o takich jak Lucek Ja(j)cuś Kur(ew)ski mówił.'Ciemny lud wszystko kupi", i mamy tego efekty :) zastanawiam się, Lucek taki wielki bamber a pojechał na darmową wycieczkę do Warszawy, nie stać go było za własną kasę? może skusiły go darmowe hot-dogi na Orlenie po drodze? :)
~~Mysi Jaśminowiec napisał(a): Byłem tam i poczułem wśród tych ludzi nieukrywaną prawdziwa troskę o Polskę, bez niemiecko ruskiego zniewolenia. Proszę zwróćcie uwagę na te szare ludzik, co włamem weszły do medialnych państwowych instytucji. Czy to przypomina wam putinowskie rozpoczęcie wojny z Ukrainą, niepodległym po pomarańczowej ewolucji państwem, za pomocą zielonych ludzików. Przejrzyjcie na na swych rozumach i zobaczcie kontynuacje polityki wojennej ukazanej w filmach RESET teraz realizowaną przez szarych bezimiennych ludzików wspieranych przez Polską policję na rozkaz też nieznanych przywódców a są nimi agentura co się przewerbowała do FSB i BND . Kondominium rusko niemieckie chce zniewolić wolnych Polaków. Panie Serbak jak chce Pan być przywódcą to niech Pan to zrozumie i nie plecie narracji swojej partii bo czas ją zmienić. To jest WOJNA wydana przez agenturę, która nie służy Polsce ale agenturze kondominium rusko niemieckiemu.
~~Ciemnożółta Aronia napisał(a): To o takich jak Lucek Ja(j)cuś Kur(ew)ski mówił.'Ciemny lud wszystko kupi", i mamy tego efekty :) zastanawiam się, Lucek taki wielki bamber a pojechał na darmową wycieczkę do Warszawy, nie stać go było za własną kasę? może skusiły go darmowe hot-dogi na Orlenie po drodze? :)
~~Orzechowy Zawilec napisał(a): Złodzieje i przestepcy z PiSu trafili i będą trafiać do więzienia, gdzie ich miejsce.
Zaklinanie rzeczywistości przez pisich czopków nic tutaj nie da.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnożółta Aronia napisał(a): To o takich jak Lucek Ja(j)cuś Kur(ew)ski mówił.'Ciemny lud wszystko kupi", i mamy tego efekty :) zastanawiam się, Lucek taki wielki bamber a pojechał na darmową wycieczkę do Warszawy, nie stać go było za własną kasę? może skusiły go darmowe hot-dogi na Orlenie po drodze? :)
Łżesz jak Tusk dlatego wybaczam Tobie kłamstwa , mama Ciebie zapewne bardzo dobrze wychowała , zniszczyła Ciebie ubecka stacja z wiertniczej , sądzisz innych według siebie .
Pozdrawiam i dobrej nocy życzę
~~Brunatnoszara Psianka napisał(a): Kombatant..To powiedz coś, wywalczył w tej Warszawie - wróci wreszcie Kurski do TVP, bo widać że bez tego "kompasu" jesteście jak dzieci we mgle.