Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławianie na manifestacji w obronie "wolnych mediów"
~~Mieszkaniec niezalogowany
13 stycznia 2024r. o 19:14
~~Brunatnoszara Psianka napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnożółta Aronia napisał(a): To o takich jak Lucek Ja(j)cuś Kur(ew)ski mówił.'Ciemny lud wszystko kupi", i mamy tego efekty :) zastanawiam się, Lucek taki wielki bamber a pojechał na darmową wycieczkę do Warszawy, nie stać go było za własną kasę? może skusiły go darmowe hot-dogi na Orlenie po drodze? :)

Łżesz jak Tusk dlatego wybaczam Tobie kłamstwa , mama Ciebie zapewne bardzo dobrze wychowała , zniszczyła Ciebie ubecka stacja z wiertniczej , sądzisz innych według siebie .
Pozdrawiam i dobrej nocy życzę

Kombatant..To powiedz coś, wywalczył w tej Warszawie - wróci wreszcie Kurski do TVP, bo widać że bez tego "kompasu" jesteście jak dzieci we mgle.

A kto był w Warszawie walczyć??? Co za kłamstwa ,to była manifestacja
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Gazania pnąca niezalogowany
13 stycznia 2024r. o 19:23
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnogranatowy Kalocefalus napisał(a): Zauważyliście że coś słabo wypowiada się Lucuś z Ocic ,czyżby autobus wiozący go na pisowski spęd miał w Kruszynie awarię .

Zapraszam na moją stronę na Fb , zobaczysz tam Lucusia .
Jak podczas powrotu z Warszawy czytałem obelżywe komentarze w stosunku do rudowłosego młodzieńca

Co tam przeżywasz plantatorze. Co kogo obchodzi jakiś rudy młodzieniec? Może to jakaś rodzina Tuska o którym ty drzesz gębę że to ,,ryża wrona''
~~Leszczyna leśna niezalogowany
13 stycznia 2024r. o 19:25
Jaki to nagle Lucuś zrobił się krytyczny do swojej niedawnej władzy? A jeszcze tak niedawno zaklinał się że nie ma żadnych afer a wszyscy oni to chodzące ''kryształy'' Jak nagle zmienił zdanie .
~~Czerwony Ligustr niezalogowany
13 stycznia 2024r. o 19:40
M21W2 napisał(a): Nie wykluczam kolejnych protestów z moim udziałem , Ciebie totalni prowadzą na pasku , Ty nie będziesz błądził we mgle jak ja wybrałeś pasek , z mgły jest jakieś wyjście , ty na pasku i w kajdanach nie zdejmiesz jego nie zrzucisz kajdan , z Twojego wpisu wnioskuję że jest Ci z tym dobrze .
Dobranoc i miłej niedzieli .

Co to za wymioty chorego na niestrawność?
Dawno nie czytałem takich ...izmów.

Zastosowana autokorekta

~~Pomarańczowy Limnantes niezalogowany
13 stycznia 2024r. o 19:42
~~Majka napisał(a): Czytajac niektore wpisy dochodze do wniosku tego samego od setek lat,,Polak przed szkoda i po szkodzie głupi.
TKM,ciemny lud to kupi, spieprzaj dziadu, willa dla swoich,miliony dla swoicghitd itp.Panie Tusk pis wychował a Pan niech to wykorzysta .Ten 25% elektorat pokocha kazda złotowke ktorą dostanie wiecej niz od pisu i bedzie super.Wiekszosc jest za przemianami, wolną zjednoczoną Europą i wolną Polską .BEZ PISU

Masz rację, wyznawcy KO kocha każdą złotówkę, którą dostaje
~~Pomarańczowy Limnantes niezalogowany
13 stycznia 2024r. o 19:44
~~Jurko61 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Platynowy Liliowiec napisał(a): Apel do ludzi normalnych - nie czytajcie tych bluzgów na bolesławieckich portalach. Niestety, w Polsce duża część osób ma mózgi zainfekowane nienawiścią. Są ślepi, nie docierają do nich żadne argumenty. Niech sobie piszą te chamskie treści i niech się nimi upajają aż do momentu kiedy ta nienawiść całkiem ich pożre. Nie warto więc dawać żadnych normalnych wpisów. My, normalni i kulturalni, działajmy tak, jak wczoraj, czyli 11.01.2024r.

Mnie ten szaleniec nie zadziwia natomiast jego wyborcy już tak.

&ab_channel=MateuszMateoR%C4%99dzioch

Mnie nie dziwi, że jesteś wyznawcą KO
~~Lala niezalogowany
13 stycznia 2024r. o 19:51
Większość piszących te komentarze zachowują się jak sekta, nienawidzą wszystkiego i wszystkich, wydaje im się, że wiedzą wszystko najlepiej, uważają się za elitę tego kraju.Jest to przerażające, bo gdyby w naszym kraju były tylko takie elity to on musiałby zginąć. Ludzie trochę szacunku do siebie i innych, nie musicie obrzucać wulgaryzmami i darzyć nienawiścią każdego, który myśli inaczej niż wy.
~~Ciemnożółta Aronia niezalogowany
13 stycznia 2024r. o 22:23
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnożółta Aronia napisał(a): To o takich jak Lucek Ja(j)cuś Kur(ew)ski mówił.'Ciemny lud wszystko kupi", i mamy tego efekty :) zastanawiam się, Lucek taki wielki bamber a pojechał na darmową wycieczkę do Warszawy, nie stać go było za własną kasę? może skusiły go darmowe hot-dogi na Orlenie po drodze? :)

Łżesz jak Tusk dlatego wybaczam Tobie kłamstwa , mama Ciebie zapewne bardzo dobrze wychowała , zniszczyła Ciebie ubecka stacja z wiertniczej , sądzisz innych według siebie .
Pozdrawiam i dobrej nocy życzę

Gdybyś miał jakiś honor, jeśli wiesz co to znaczy to by Cię wnuczek za własną kasę do Warszawy zawiózł a nie na krzywy ryj, bo PISie złodzieje wyjazd finansowali którą ukradli. Dobry był ten darmowy hod-dog na Orlenie?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza