~~Ciemnożółty Wyżlin napisał(a): nie musisz czekać...
przecież ci napisałem że w 2013 lub 14-ym...
nie doczytałeś czy nie wiesz o co chodzi? ;D
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnożółty Wyżlin napisał(a): nie musisz czekać...
Kto wówczas rządził ? Przypomnisz ?
~~Ciemnożółty Wyżlin napisał(a): niestety...za mało ludzi czyta wolne media ...
a później albo ''zdziwko'' albo kiedy pisze się takie rzeczy komentując własną opinią zarzuca się takiemu kłamstwo...;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnożółty Wyżlin napisał(a): nie musisz czekać...
Kto wtedy rządził i czego dotyczyła tamta interwencja ONZ . Wracając do tematu, kiedy po 1989 r. ONZ interweniowała W Polsce w sprawie łamania praw człowieka.Dopisane 25.07.2024r. o godz. 08:17:Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Ktoś napisał: ~~Ciemnożółty Wyżlin napisał(a): nie musisz czekać...
Kto wówczas rządził ? Przypomnisz ?
Wiadomo ci sami nieudacznicy co obecnie, PO - PSL Dopisane 25.07.2024r. o godz. 08:19:~~Ciemnożółty Wyżlin napisał(a): niestety...za mało ludzi czyta wolne media ...
a później albo ''zdziwko'' albo kiedy pisze się takie rzeczy komentując własną opinią zarzuca się takiemu kłamstwo...;D
Samokrytyka wskazana, tego jeszcze nie było w twoim wydaniu .
ty masz naprawdę problemy z logiką...
tobie kiedy się nie napisze otwartym tekstem ty prostych spraw nie łapiesz...;D
wystarczy że jakiś tekst z lekka zmienię ,,dodam kilka słów od siebie ty i tobie podobni uciekacie do wyzwisk ,zarzucania właśnie kłamstw i często zostajecie z palcem w dupie bo potraficie w niewiedzy podważać słowa swoich własnych idoli...
i to jest właśnie zabawne...;D
tak jak teraz ty robisz się zabawny ...