M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Ohoho. Lucjan prowadzi kapownik. Strach się bać bo albo zgłosi na gliny albo poskarży się naczelnemu.
Jasiu , biorę przykład z ciebie .
M21W2 napisał(a): Anty pisowiec to-Podpułkownik dr n. med. Piotr Szymański to krajowy konsultant Wojskowej Służby Zdrowia w dziedzinie neurologii. Dopisane 30.07.2024r. o godz. 16:39:Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ja tu jestem od rana Lucuś ...jak ty...;D
tyle że wpadam niekiedy w przerwach pomiędzy jednym a drugim ...
Wiem że jesteś , wiem że piszesz za kilku , stary powtarzający się scenariusz , przypominam , mam spisane bardzo wiele
" pseudonimów " i roślinek pod jakimi piszesz .
~~Ceglasta Cieszynianka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kruczoczarna Pęcherznica napisał(a): czy gang odzyskał dzieci które sprzedał do szwecji?
Szkoda, że ciebie nie sprzedali.
Nawet do tarcia chrzanu się nie nadajesz, a przynajmniej dostalibyśmy za ciebie kilka paczek fajek xD
Zastosowana autokorekta
~~Winorośl różowa napisał(a): Słusznie Lucjan. To w końcu krok w dobrą stronę . Pierwszy ale w twoim przypadku to niewątpliwy sukces bo w końcu czegoś się nauczysz.
~~Amarantowy tulipan napisał(a): No to wymień kilka stary stetryczały zgredzie.
~~Malina szlachetna napisał(a): Ty to masz dobrze wazelinko. Nawet filmiki pozwalają ci wklejać. Wazelina jak widać pomaga.
~~Amarantowy tulipan napisał(a): No to wymień kilka stary stetryczały zgredzie.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Winorośl różowa napisał(a): Słusznie Lucjan. To w końcu krok w dobrą stronę . Pierwszy ale w twoim przypadku to niewątpliwy sukces bo w końcu czegoś się nauczysz.
Nie pochlebiaj sobie bo napiszę jeszcze , powtarzam NAPISZĘ że robię zrzuty ekranu .
to już nie screeny tylko zrzuty ekranu? ;D
no ,no...robisz postępy...HAHAHAHAHA