Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Winorośl różowa niezalogowany
30 lipca 2024r. o 17:09
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Ohoho. Lucjan prowadzi kapownik. Strach się bać bo albo zgłosi na gliny albo poskarży się naczelnemu.

Jasiu , biorę przykład z ciebie .

Słusznie Lucjan. To w końcu krok w dobrą stronę . Pierwszy ale w twoim przypadku to niewątpliwy sukces bo w końcu czegoś się nauczysz.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Amarantowy tulipan niezalogowany
30 lipca 2024r. o 17:16
M21W2 napisał(a): Anty pisowiec to-Podpułkownik dr n. med. Piotr Szymański to krajowy konsultant Wojskowej Służby Zdrowia w dziedzinie neurologii. Dopisane 30.07.2024r. o godz. 16:39:
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ja tu jestem od rana Lucuś ...jak ty...;D
tyle że wpadam niekiedy w przerwach pomiędzy jednym a drugim ...

Wiem że jesteś , wiem że piszesz za kilku , stary powtarzający się scenariusz , przypominam , mam spisane bardzo wiele
" pseudonimów " i roślinek pod jakimi piszesz .

No to wymień kilka stary stetryczały zgredzie.
~~Jaskraworuda Męczennica niezalogowany
30 lipca 2024r. o 17:21
~~Ceglasta Cieszynianka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kruczoczarna Pęcherznica napisał(a): czy gang odzyskał dzieci które sprzedał do szwecji?

Szkoda, że ciebie nie sprzedali.

Nawet do tarcia chrzanu się nie nadajesz, a przynajmniej dostalibyśmy za ciebie kilka paczek fajek xD

Pisowskopełowski Czytelniku, jak nie masz odpowiedzi na pytanie to nie otwieraj śmierdzącej japy.

Zastosowana autokorekta

14240
M21W2
30 lipca 2024r. o 17:36
~~Winorośl różowa napisał(a): Słusznie Lucjan. To w końcu krok w dobrą stronę . Pierwszy ale w twoim przypadku to niewątpliwy sukces bo w końcu czegoś się nauczysz.

Nie pochlebiaj sobie bo napiszę jeszcze , powtarzam NAPISZĘ że robię zrzuty ekranu .

Dopisane 30.07.2024r. o godz. 17:30:

~~Amarantowy tulipan napisał(a): No to wymień kilka stary stetryczały zgredzie.

Widzę że grypsujesz ,za co siedziałeś smarkaczu .

Dopisane 30.07.2024r. o godz. 17:34:

~~Malina szlachetna napisał(a): Ty to masz dobrze wazelinko. Nawet filmiki pozwalają ci wklejać. Wazelina jak widać pomaga.

Wystarczy że nie będziesz tchórzem , założysz konto na portalu , zalogujesz się i będziesz wklejał filmiki .
Wiem , wiem , stać ciecie tylko na stękanie jak powyżej .

Dopisane 30.07.2024r. o godz. 17:36:

~~Amarantowy tulipan napisał(a): No to wymień kilka stary stetryczały zgredzie.

A takiego wała zasmarkany gnojku
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
30 lipca 2024r. o 17:43
Lucuś ...znowu się niezdrowo podniecasz...
- widzę że oblatany jesteś w grypserze ..skąd czerpałeś ta ''wiedze''? ;D
-proponujesz komuś założenie konta...to samo proponujesz Jurkowi? ;D
- dlaczego wyzywasz kogoś od ''gnojków''?

tak ci nakazuje twoja ''demokracja''?
''o takie Polskę '' walczyłeś z kolesiami ?

a jaka to jest demokracja to najlepszym tego przykładem są dzisiejsze doniesienia o tym jak twoi piSSdzielce żrą się między sobą...;D
to jest to właśnie o czym i wczoraj i dzisiaj ci pisałem...
30 lipca 2024r. o 17:48
dzisiaj prawdziwa ''rzeź''
Vekić wywaliła Gauff
Szmiedlowa Paolini
Kreicikowa się męczy...Sakkari podobnie...

na szczęście u facetów nie ma niespodzianek...

wracam przed tivi a ty ''demokrato'' ...ech-co ty możesz cienki bolku...;D
30 lipca 2024r. o 17:50
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Winorośl różowa napisał(a): Słusznie Lucjan. To w końcu krok w dobrą stronę . Pierwszy ale w twoim przypadku to niewątpliwy sukces bo w końcu czegoś się nauczysz.

Nie pochlebiaj sobie bo napiszę jeszcze , powtarzam NAPISZĘ że robię zrzuty ekranu .

to już nie screeny tylko zrzuty ekranu? ;D
no ,no...robisz postępy...HAHAHAHAHA
~~Obserwator niezalogowany
30 lipca 2024r. o 18:08
Czytając komentarze dochodzę do wniosku że piszą tu same pelikany ,jedne karmione karmą z PO wskiego karmidła drugie karmione z PIS owskiego karmidła ,jedni i drudzy łykają bezmyślnie wszystko co im karmidła wsypią do dziobów .I tutaj kłapią na siebie dziobami plując tą kłamliwą karmą jedni na drugich
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza