~~też Obserwator napisał(a): A co jest pełne takich myśli by im poświęcać więcej czasu? Ty jako że nie stawiasz się tu jako ,,pelikan'' napisz co jest ciekawszego i co ciebie interesuje. Do jakiego karmnika ty chodzisz?
~~Żółtoczerwona Trzmielina napisał(a):Ktoś napisał: ~~też Obserwator napisał(a): A co jest pełne takich myśli by im poświęcać więcej czasu? Ty jako że nie stawiasz się tu jako ,,pelikan'' napisz co jest ciekawszego i co ciebie interesuje. Do jakiego karmnika ty chodzisz?
Mnie tez interesuje temat tego forum: Sukcesy nowego rządu.
A te pisowsko-pełowskie ćwoki starają się ten temat jak najbardziej rozmydlić, bo sukcesów jak nie było tak nie ma.
Odzyskali chociaż te dzieci co je sprzedali do szwecji?
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Lucek...''demokrato'' od siedmiu boleści...
włącz sobie ''Tak jest '' a dowiesz się czym jest ta twoja ''demokracja''
może po tym dotrze do ciebie to o czym ci wcześniej pisałem czyli o ''demokracji partyjnej '' a do zrozumienia czego zabrakło ci rozumu...;D
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): bo w twoim karmniku nic o tym nie powiedzą ...
nawet nie mówią o tym że poparcie im spada...;D
no jak tam?...zrozumiałeś coś z tego co ci zaproponowałem?...teraz wiesz tą twoją ''demokrację '' można o kant DUDY rozbić ?
taki z ciebie ''demokrata'' jak ze mnie kosmonauta ...
ale ty ''o takie polskę ''walczyłeś a że ''wuja'' wywalczyłeś to podczepisz się teraz pod każdego....ciekawe pod kogo następnie...;D