M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ty w swoim oszołomstwie zaraz tu pierdniesz o książkach Piątka...
Co do książek , sam się bardzo często powoływałeś na książki Piątka , jak ci wstyd z tego powodu to znaczy że
późno bo późno ale coś zaczynasz kumać jak łatwo dałeś się jego szmatławcom zmanipulować .
Poleciłbym ci książki profesora Wojciecha Roszkowskiego , nie polecam , nie na twój ptasi móżdżek .
Miłego wieczoru .
M21W2 napisał(a): Poleciłbym ci książki profesora Wojciecha Roszkowskiego ,
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): a nie mówiłem? ;D
ignorant mnie chce pouczać czym była ''filipinka''...
jeszcze raz by do ciebie dotarło ...pisałem o twoich ''filipikach'' a ty zacząłeś jakieś swoje ''wkrętki'' odchodząc od sedna......lawirancie...
nie łżę Lucuś tylko ty znowu przekręcasz to co ci napisałem a nie napisałem -że tak jak to teraz sam piszesz-''tu nigdy nie było demokracji''
sprawdź sobie a nie dopisuj sobie powtórnie swoich pierdów...
napisałem że tutaj ''zawsze była i jest demokracja partyjna''...
więc po co łżesz ?
ja tam mogę być ciemny jak tabaka ale ty jesteś tak ciemny jak dupa Murzyna...
co ty chłopku -roztropku wiesz o AK że teraz znowu chcesz się tu przedstawiać za ''autorytet''?
cienki jesteś i tyle...
na to przypomnij tu jak twoi zachowywali się w stosunku do ''Pączusia''
nie przypomnisz bo ty ''znafco historyii '' raczej nie wiesz pojęcia o kim piszę ...;D
napisz ilu to w AK było agentów gestapo...
i nie drąż tematu bo zadam ci jedno ,dwa pytania i podkulisz kitę i umkniesz do norki...;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ty w swoim oszołomstwie zaraz tu pierdniesz o książkach Piątka...
Co do książek , sam się bardzo często powoływałeś na książki Piątka , jak ci wstyd z tego powodu to znaczy że
późno bo późno ale coś zaczynasz kumać jak łatwo dałeś się jego szmatławcom zmanipulować .
Poleciłbym ci książki profesora Wojciecha Roszkowskiego , nie polecam , nie na twój ptasi móżdżek .
Miłego wieczoru .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): a nie mówiłem? ;D
ignorant mnie chce pouczać czym była ''filipinka''...
jeszcze raz by do ciebie dotarło ...pisałem o twoich ''filipikach'' a ty zacząłeś jakieś swoje ''wkrętki'' odchodząc od sedna......lawirancie...
nie łżę Lucuś tylko ty znowu przekręcasz to co ci napisałem a nie napisałem -że tak jak to teraz sam piszesz-''tu nigdy nie było demokracji''
sprawdź sobie a nie dopisuj sobie powtórnie swoich pierdów...
napisałem że tutaj ''zawsze była i jest demokracja partyjna''...
więc po co łżesz ?
ja tam mogę być ciemny jak tabaka ale ty jesteś tak ciemny jak dupa Murzyna...
co ty chłopku -roztropku wiesz o AK że teraz znowu chcesz się tu przedstawiać za ''autorytet''?
cienki jesteś i tyle...
na to przypomnij tu jak twoi zachowywali się w stosunku do ''Pączusia''
nie przypomnisz bo ty ''znafco historyii '' raczej nie wiesz pojęcia o kim piszę ...;D
napisz ilu to w AK było agentów gestapo...
i nie drąż tematu bo zadam ci jedno ,dwa pytania i podkulisz kitę i umkniesz do norki...;D
Bełkot, w twoim stylu , to i obgadywanie opanowałeś perfekcyjnie , pytania zadawać to sobie możesz dwójce swoich dzieci .