~~ napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Poleciłbym ci książki profesora Wojciecha Roszkowskiego ,
Podręcznik dla szkół ponadpodstawowych tzw. HIT???:D:D:D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): wtedy wyjaśniłem ci że Filipinka to kiedyś była taka gazeta...
Jak byś znał historię to byś wiedział że filipinka granat...
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Poleciłbym ci książki profesora Wojciecha Roszkowskiego ,
Podręcznik dla szkół ponadpodstawowych tzw. HIT???:D:D:D
Tylko tyle wyguglowałeś Jasiuniu , polecam historia i teraźniejszość lata 1980 - 2005 , tu twoją wiedzę można porównać - wiesz tyle co noga od stołu .
Dureń. Wszędzie widzi Jasiuniów. Tępy obsesjonat.
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): popatrz Lucuś ...''krynico wiedzy'' ...już ktoś cię podobnie podsumował skąd ta twoja ''wiedza''...HAHAHAHAHA
~~ napisał(a): Dureń. Wszędzie widzi Jasiuniów. Tępy obsesjonat.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): popatrz Lucuś ...''krynico wiedzy'' ...już ktoś cię podobnie podsumował skąd ta twoja ''wiedza''...HAHAHAHAHA
Ciebie cały czas od lat podsumują , nie będę przypominał co o tobie piszą , nie chcę zepsuć ci humoru przed spaniem .
Ja się zabawiłem ty popyskowałeś obaj jesteśmy zadowoleni .
Dopisane 01.08.2024r. o godz. 19:48:Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Dureń. Wszędzie widzi Jasiuniów. Tępy obsesjonat.
Jasieńku Kanalio bez wyzwisk nie zaśniesz ? .
jak zwykle...a pomyślałeś że te ''podsumowania'' robią podobni tobie?
a więc jakie to dla mnie może mieć znaczenie?
ty mnie popsuć humor?
za cieniutki boluś z ciebie...;D
ty się ''zabawiłeś''?...ty pokazałeś tylko swoje nieuctwo które chcesz przykryć swoją tanią ironią i ucieczkami od tematu...
a co ?...nie pisałeś tu do kogoś widząc w nim ''Jasiunia''? ;D
obsesjonat to i tak łagodne określenie więc wyluzuj gumę w majtach...;D