~~Cis szary napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnofioletowy Przebiśnieg napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Jurek , odpuść sobie pisanie z tym socjopatą , Cis szary to na 100 % wściekły socjopata z DM .
To on nas tak wściekle atakuje , zmienia pismo , zmienia pseudonimy robi z siebie skrzywdzoną ofiarę , ta ofiara losu .
Lucjanie przecież mnie on bawi , wręcz rozśmiesza …
przecież nie trzeba być profesorem ,
wystarczy przeczytać kilka wpisów tego …..
nawet nie mogę określić kogo …
jak uda mi się wyguglować jaki lekarz będzie
odpowiedni dam znać .. hi hi hi
Gdyby on cię tylko bawił i rozśmieszał byś głupku nie reagował. Ale ty kipisz ze złości i musisz to odreagować. Podobnie jest z twoim chorym z nienawiści bratem. Obaj jesteście prostackimi frustratami. A teraz gońcie obaj do tych swoich kancelarii i tam się wyżalcie . Durne kmioty. HihihihihI
Oj nie obrażaj , kancelarię zaszachował sobie Yankes …
Jako pierwszy wygrał proces …
chyba nie jest ci obce z kim ….
jak nie pamiętasz , wyguglować możesz ..
tak przynajmniej ktoś podpowiedział …
~~dawny znajomy napisał(a): Oto ona .
,,przestań tu płakać , miotasz się z tematu na temat , obrażasz , ubliżasz , szydzisz z każdego
który nie po twojej myśli pisze , lub czyni …''
To wszystko dotyczy ciebie i twojego brata. Dlaczego o nim piszesz że jesteście wspaniałymi braćmi a innego waszego brata opluwacie gdzie tylko możecie? Na tym polega wasze niby braterstwo?
A poszli wy na xuj .
Za dużo wiem o was bym was chociaż odrobinę szanował.
,,przestań tu płakać , miotasz się z tematu na temat , obrażasz , ubliżasz , szydzisz z każdego
To wszystko dotyczy ciebie i twojego brata. Dlaczego o nim piszesz że jesteście wspaniałymi braćmi a innego waszego brata opluwacie gdzie tylko możecie? Na tym polega wasze niby braterstwo?
A poszli wy na xuj .
A poszli wy na xuj .
~~dawny znajomy napisał(a): Kontakt z wami to samo zło. To kłopoty w przyszłości . Nikt normalny nie chce z wami kontaktu. Janusz jest dla was zadrą której się nie pozbędziecie a która was boli stąd te potoki żółci która was zalewa i którą tu wylewacie . Dzisiaj każdy się będzie wstydził przyznać że kiedyś was znał .