~~ napisał(a): Ostatni taki przypadek miał miejsce pod koniec lipca. Wtedy to w gruzy została obrócona XIX-wieczna rezydencja
Zełenskiego (nie jest ona związana z prezydentem Ukrainy – red.) w centrum Kijowa. Na jego miejscu deweloper planuje postawić nowoczesny wieżowiec. Aktywiści, którzy chcąc ocalić dziedzictwo historyczne miasta próbowali zapobiec rozbiórkę, mieli zostać pobici.
Kijów: XIX-wieczna rezydencja obrócona w gruzy. Nie przez Rosjan
Winą za te działania mieszkańcy obwiniają mera Kijowa Witalija Kliczkę. Zarzuty te znajdywały odzwierciedlenie w ustaleniach ukraińskich dziennikarzy, którzy kilkukrotnie donosili o powiązaniach Kliczki z deweloperami, odpowiedzialnymi za budowę miasta. Z ich ustaleń wynikało, że nie tylko wprowadził on ludzi z nimi powiązanych do rady Kijowa, ale nawet latał z nimi prywatnymi odrzutowcami.''
~~Jasnofioletowy Przebiśnieg napisał(a):
napisz Cisie Szary co tobą kieruje
by tak łatwo łączyć wpisy Lucjana i moje razem , po pierwsze jesteśmy wspaniałymi braćmi , Lucjan wystarczająco w ciężkich czasach przysłużył się ojczyźnie ,
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Platynowy Aster napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zbyszek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtoszara Żurawka napisał(a): janusz faktycnie jest zadrą , poznali sie na nim wszyscy ,także własciciecle tego portalu , dlatego dostał kopa bez mozliwosci powrotu
sliski typ
Nie odwracaj kota dupą. Wysil się na własne słowa tępa dzido. Zapytaj obecnego tu Jurka dlaczego on dostał kopa. Czy dlatego że to śliski typ?
Jurek szczerze aż do bólu … NIE WIEM..;););)
nie wiesz?...ale prośby o przywrócenie możliwości pisania pod własnym imieniem to słałeś. ;D
i co?...olali cię ...;D
Jeden napisze ( głupek) że …olali cię …
inny bardziej ogarnięty zrozumiał..
więc jeszcze raz przypomnę ci Januszku …
Nie mogłem się po prostu zalogować , krokiem następnym był mój telefon do
redakcji ( uważam za stosowne) , odpowiedź z drugiej strony brzmiała nie inaczej , jak prośba zwrócenia się drogą mailową ( co uczyniłem) , zostanie rozpatrzone i uzyskam informację…
Widocznie mają dużo takich wniosków ,
mało rąk do pracy ..;););)
i jeszcze nie rozpatrzyli ,
lub inna opcja ( jaka redakcja , taka odpowiedź)…
…. możliwe jeszcze jest że ktoś uważający
się za przyjaciela redakcji dorzucił słówko
do koszyczka …??
….. wszystko jest możliwe …!
a może niewygodny byłem ..??
więc czekając na wyjaśnienie…,
jeszcze raz Szczerze do bólu NIE WIEM …
~~dawny znajomy napisał(a): Co nawyprawialiście? Wy dobrze wiecie. Ja też dobrze wiem. Ja starszy pan a wy to zapewne młodzieńcy.
~~dawny znajomy napisał(a): Taki że wiem że jesteście staruchami . Sprawdź jeden drugi swój pesel.