~~Bladofioletowa Cieszynianka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bakłażanowa Naparstnica napisał(a): jedną łajzę przeczołgałem po korytarzu sądowym i później tu się płaszczył na forum ...;D
ja ty nikogo od kanalii ,gnid i parów nie wyzywałem w przeciwieństwie do Lucusia ...
Janusz , po co te nerwy , ty oceniasz ludzi pisząc że są łajzami , kmiotami , nieukami , obleśnymi grubasami , pospolitymi chamami , tępakami do kwadratu , głąbami to nie dziw się że ktoś ocenia ciebie że jesteś gnidą , nędzną kreaturą , człowiekiem podłym , nikczemnym , w skrócie kanalią .
Z wrodzonej przyzwoitości nie wymieniłem bardziej chamskich obelg w stosunku do Jurka .
~~Bladofioletowa Cieszynianka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bakłażanowa Naparstnica napisał(a): jedną łajzę przeczołgałem po korytarzu sądowym i później tu się płaszczył na forum ...;D
ja ty nikogo od kanalii ,gnid i parów nie wyzywałem w przeciwieństwie do Lucusia ...
Janusz , po co te nerwy , ty oceniasz ludzi pisząc że są łajzami , kmiotami , nieukami , obleśnymi grubasami , pospolitymi chamami , tępakami do kwadratu , głąbami to nie dziw się że ktoś ocenia ciebie że jesteś gnidą , nędzną kreaturą , człowiekiem podłym , nikczemnym , w skrócie kanalią .
Z wrodzonej przyzwoitości nie wymieniłem bardziej chamskich obelg w stosunku do Jurka .
~~Żonkilowa Puszkinia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladofioletowa Cieszynianka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bakłażanowa Naparstnica napisał(a): jedną łajzę przeczołgałem po korytarzu sądowym i później tu się płaszczył na forum ...;D
Dziękuję za postawienie do pionu tego „Kmiotka”
od dłuższego czasu spływają Jasiowe twory po mnie , jak woda po kaczce , więc niech się cieszy że coś osiągnął swoim IPNkiem , wulgaryzmów nie używałem bezpodstawnie , jeżeli ktoś z brudnymi buciorami wchodzi w prywatną przeszłość , oraz robi sobie tu szopkę dla publiki podobnych do siebie , więc zareagowałem trochę na wyrost …
A że Jasio na tej karmie nadal jedzie …
jego sprawa …
prowadziłem ostatnio rozmowę z cenionym
psychologiem piłkarskiej kadry HSV , spontanicznie
trafiło mi się przy okazji meczu sparingowego średniego syna …
jedyny możliwy sposób , ignorancja danej osoby …
w jakimś stopniu nazwać można również ,
jako przypadek niespełnionych oczekiwań życiowych..
coś w tym jest ….
~~hehe napisał(a): Jasiu nie może przeżyć podatku na colę? hehe
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~hehe napisał(a): Jasiu nie może przeżyć podatku na colę? hehe
Chyba 30 nowych podatków. Wszystkie na słodzoną colę? Co za ido/t/a
A podatek bankowy? A podatek deszczowy? Poczytaj o reszcie idio/to.