~~Staroróżowy Rannik napisał(a): zastanawia mnie trochę czy wy mace jakieś chociażby szczątkowe własne życie?
czy tylko internet i Jasio to ,Jasio tamto...
~~Bubu napisał(a): Ponoć woda w Wawie bardzo mocno paruje, Yogi słyszał coś:)
~~Czarnobrązowy Wawrzynek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Rannik napisał(a): zastanawia mnie trochę czy wy mace jakieś chociażby szczątkowe własne życie?
Patrzyłeś w lustro pisząc? Zwykle rozpoczynasz pyskówki na forum i na nich dzień kończysz.....pamiętaj że pokazując na kogoś palcem pozostałe trzy wskazują na ciebie, własna ręka się na tobie poznała :-)
Mało tego opisujesz tu cały swój plan dnia ....od fajna,kawusi i problemów z powstrzymaniem od gier hazardowych w SYS a na szkiełku kończąc.....takżeten :-)
~~Rysiek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czarnobrązowy Wawrzynek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Rannik napisał(a): zastanawia mnie trochę czy wy mace jakieś chociażby szczątkowe własne życie?
Patrzyłeś w lustro pisząc? Zwykle rozpoczynasz pyskówki na forum i na nich dzień kończysz.....pamiętaj że pokazując na kogoś palcem pozostałe trzy wskazują na ciebie, własna ręka się na tobie poznała :-)
Mało tego opisujesz tu cały swój plan dnia ....od fajna,kawusi i problemów z powstrzymaniem od gier hazardowych w SYS a na szkiełku kończąc.....takżeten :-)
A ty dur/niu się tu jarasz bo nie możesz przeżyć dnia by nie szukać zaczepki. Nikt raczej cię nie zmusza do tego abyś komentował.
To braterska więź