~~Jurgen z Hamburga napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rysiek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czarnobrązowy Wawrzynek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Rannik napisał(a): zastanawia mnie trochę czy wy mace jakieś chociażby szczątkowe własne życie?
czy tylko internet i Jasio to ,Jasio tamto...
Patrzyłeś w lustro pisząc? Zwykle rozpoczynasz pyskówki na forum i na nich dzień kończysz.....pamiętaj że pokazując na kogoś palcem pozostałe trzy wskazują na ciebie, własna ręka się na tobie poznała :-)
Mało tego opisujesz tu cały swój plan dnia ....od fajna,kawusi i problemów z powstrzymaniem od gier hazardowych w SYS a na szkiełku kończąc.....takżeten :-)
A ty dur/niu się tu jarasz bo nie możesz przeżyć dnia by nie szukać zaczepki. Nikt raczej cię nie zmusza do tego abyś komentował.
To braterska więź
Lepiej braterska więź , jak syn na wygnaniu …
~~socjolog napisał(a): A xuj z takimi więzami . Normalny brat tłumaczył by drugiemu gdzie popełnia błędy a nie jeszcze je dublować. Tylko problem jest w tym który jest normalniejszy jak ci się prześcigają .
~~Uświadomić Yana napisał(a): .....,J23 ,to sem ja czasem uśmiechnięta Polska a na pewno wyborca konfederacji zaglądający na forum w ramach walki z nudą i czasem pauzy dla jaj komentuję :-)
Kiedyś częściej jak był Dawid19. Mania prześladowcza jest uleczalna wystarczy udać się do specjalisty...
~~Uświadomić Yana napisał(a): .....,J23 ,to sem ja czasem uśmiechnięta Polska a na pewno wyborca konfederacji zaglądający na forum w ramach walki z nudą i czasem pauzy dla jaj komentuję :-)
Kiedyś częściej jak był Dawid19. Mania prześladowcza jest uleczalna wystarczy udać się do specjalisty...