~~Stalowa Bakopa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bobry napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Stalowa Bakopa napisał(a): no co tam piSSiory?
któremu z waszych złodziejskich kolesi postawiono jakieś kolejne zarzuty?
wiecie coś o tym?
Wiemy wiemy Jasiu
no to pisz ...
aha...nie napiszesz bo ci głupio i wstyd...;D
cienki ,tchórzliwy ''boluś '' z ciebie...;D
Bohaterowie zamknęli księdza i dwie urzędniczki w tym jedną matkę karmiącą.
No to odważny tyś.
Teraz nas oskarżają.
~~Jurek napisał(a): Beata Kempa_ma wielkie doświadczenie w realizowaniu zadań humanitarnych. Ona będzie z mojej strony odpowiedzialna za usuwanie skutków powodzi - Andrzej Duda .Przecież to czysta kpina z powodzian. Nawet po Dudzie nie spodziewałam się tak lekceważącego stosunku do ludzi, którzy ponieśli ogromne straty, część straciła cały dobytek, a niektórzy nawet bliskich. Ogrom tego nieszczęścia jest porażający, a on zadbał tylko o posadkę dla tłustej Klempy.
.
~~Jasiu napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Beata Kempa_ma wielkie doświadczenie w realizowaniu zadań humanitarnych. Ona będzie z mojej strony odpowiedzialna za usuwanie skutków powodzi - Andrzej Duda .Przecież to czysta kpina z powodzian. Nawet po Dudzie nie spodziewałam się tak lekceważącego stosunku do ludzi, którzy ponieśli ogromne straty, część straciła cały dobytek, a niektórzy nawet bliskich. Ogrom tego nieszczęścia jest porażający, a on zadbał tylko o posadkę dla tłustej Klempy.
.
Niedość że Ch..a..mie , nie posiadasz krzty szacunku wobec kobiety , to jeszcze tchórzu podszywasz się pod inną osobę , zaszyj się głęboko w norze podarowanej przez MOPS