~~Rysiu napisał(a): Jasiu przeżywasz nie?
Oj Jasiu jak ty przeżywasz
Ty Jasiu przeżywasz jak taka mrówa nie Jasiu?
~~Jasiu napisał(a):Ktoś napisał: ~~Przemek napisał(a): Kto zrobił taką roz-pyer-duchszke!!!!
Czy chcemy żyć w państwie, w którym ci, którzy powinni ponosić największą odpowiedzialność za funkcjonowanie tego państwa, powiedzą że nie będą przestrzegać prawa, bo im to orzeczenie nie pasuje?” - Zbigniew Kapiński, sędzia Sądu Najwyższego kierujący Izbą Karną
NIE CHCEMY. Tusk i jego rząd do dymisji. Szacunek dla Pana sędziego Zbigniewa Karpińskiego…!!!!!
Deb^ilio , ty nawet dokładnie nazwiska tego sędziego nie znasz .(sędzia Zbigniew Kapiński ). Czy to jakieś fatum , na jaki temat nie wejdę na Bolcu , zawsze za chwilę pojawia mi się PiSi xuj, mam jakiś dar przyciąganie niedorozwoi ?
~~Zielona Kolenda napisał(a):Ktoś napisał: ~~oj goopi ty goopi napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bedzie lepij napisał(a): Jest, jest nowy,, sukcesik", NFZ-towi brakuje 15 mld aby na bieżąco leczyć, a miało być tak pięknie, wystarczył rok rządów czerwonych i taka dziura
Ty jak każdy prostak myślisz że 15 miliardów to drobne z kiosku I można je przerzucić w kilka miesięcy w NFZ.
pOMYŚŁ CZY SAM NIE OTRZYMYWAŁEŚ ZE SZPITALA PROPOZYCJI DARMOWYCH BADAŃ . Wiesz po co ? Bo szpitalni znaleźli patent na okradanie NFZ. Na ten czas jeszcze nikt tego nie rozkminił.
Co tak bardzo cię zezłościło?
Aha a gdzie te 5 mld euro z KPO?
~~Zielona Kolenda napisał(a):Ktoś napisał: ~~oj goopi ty goopi napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bedzie lepij napisał(a): Jest, jest nowy,, sukcesik", NFZ-towi brakuje 15 mld aby na bieżąco leczyć, a miało być tak pięknie, wystarczył rok rządów czerwonych i taka dziura
Ty jak każdy prostak myślisz że 15 miliardów to drobne z kiosku I można je przerzucić w kilka miesięcy w NFZ.
pOMYŚŁ CZY SAM NIE OTRZYMYWAŁEŚ ZE SZPITALA PROPOZYCJI DARMOWYCH BADAŃ . Wiesz po co ? Bo szpitalni znaleźli patent na okradanie NFZ. Na ten czas jeszcze nikt tego nie rozkminił.
Co tak bardzo cię zezłościło?
Aha a gdzie te 5 mld euro z KPO?
Może i rozkminił. Nowy rzad firmuje te praktyki i nie słychać aby z tego mieli rezygnować
~~Niebieskofioletowa Inkarwilla napisał(a): Jakaś baba z mięsnego z peło została prezesem w Hucie Legnica . Ourwa gdzie ja żyję .