~~Polak napisał(a): Lepsza praca na strefie niż być pasożytniczym tchórzem dekującym się u nas. A pod lasem to nie moja matka tylko twoja zeńszczina zarabia .Blondynka z długim warkoczem. A wiesz że chwali mojego długiego bo mówiła mi że ten jej Oleha to taki mikrus jakiś.
Zastosowana autokorekta
~~Polak napisał(a): Nie tylko za długość ale i za pracowitość. Mówiła mi że ty na sam widok jej blond cipuszki już kończysz . Fajnie ma przystrzyżony trawniczek ale jest co poczochrać.
~~Bakłażanowy Szczodrzeniec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Polak napisał(a): Nie tylko za długość ale i za pracowitość. Mówiła mi że ty na sam widok jej blond cipuszki już kończysz . Fajnie ma przystrzyżony trawniczek ale jest co poczochrać.
A masz ty się ogierze gdzie umyć po powrocie ze strefy ? Wiadro z wodą ze studni , a sr*acz na podwórzu pod drzewem ?. Matka pod lasem to se grzyba wodą z butelki przemywa. Patologia , na patologii.
~~Oleh napisał(a): Żebym tylko , ja waszych osobiście wysyłałem, strzał i kacap pada z roztrzaskanym łbem, strzał i z kacapa flaki tryskają . Długo wy się nie podniesiecie po tej ukraińskiej lekcji , a o zaatakowaniu Polski to możecie zapomnieć.