Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Polak niezalogowany
18 października 2024r. o 16:32
Lepsza praca na strefie niż być pasożytniczym tchórzem dekującym się u nas. A pod lasem to nie moja matka tylko twoja zeńszczina zarabia .Blondynka z długim warkoczem. A wiesz że chwali mojego długiego bo mówiła mi że ten jej Oleha to taki mikrus jakiś.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pinokio niezalogowany
18 października 2024r. o 16:38
Komunista pinokio naobiecywał a potem wygaszał nasze oczekiwania. Chciał bardzo żebyśmy za miskę ryżu pracowali a sam robił wały gdzie tylko mògł. Zawodowy machloj i kłamca.
~~Oleh niezalogowany
18 października 2024r. o 16:40
~~Polak napisał(a): Lepsza praca na strefie niż być pasożytniczym tchórzem dekującym się u nas. A pod lasem to nie moja matka tylko twoja zeńszczina zarabia .Blondynka z długim warkoczem. A wiesz że chwali mojego długiego bo mówiła mi że ten jej Oleha to taki mikrus jakiś.

Aleś pojechał pryszczaty Czytelniku ,, chwali mojego długiego'' hahahahaha bajkopisarzu , hahahahahahahahaha.

Zastosowana autokorekta

~~Bakłażanowy Szczodrzeniec niezalogowany
18 października 2024r. o 16:57
~~Polak napisał(a): Nie tylko za długość ale i za pracowitość. Mówiła mi że ty na sam widok jej blond cipuszki już kończysz . Fajnie ma przystrzyżony trawniczek ale jest co poczochrać.

A masz ty się ogierze gdzie umyć po powrocie ze strefy ? Wiadro z wodą ze studni , a sr*acz na podwórzu pod drzewem ?. Matka pod lasem to se grzyba wodą z butelki przemywa. Patologia , na patologii.
~~Ruski mir niezalogowany
18 października 2024r. o 17:12
Pisia szajka to sami złodzieje, oszuści, kłamcy i przestępcy.
~~Afrykański mir POzdrawia niezalogowany
18 października 2024r. o 17:37
Eeeeee jest i patologia z PEŁO . 40 tyś braci z Afryki Tuska już jedzie .
~~Polak niezalogowany
18 października 2024r. o 18:17
~~Bakłażanowy Szczodrzeniec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Polak napisał(a): Nie tylko za długość ale i za pracowitość. Mówiła mi że ty na sam widok jej blond cipuszki już kończysz . Fajnie ma przystrzyżony trawniczek ale jest co poczochrać.

A masz ty się ogierze gdzie umyć po powrocie ze strefy ? Wiadro z wodą ze studni , a sr*acz na podwórzu pod drzewem ?. Matka pod lasem to se grzyba wodą z butelki przemywa. Patologia , na patologii.

Mam gdzie się umyć chociaż niewiele jest takich miejsc . Bo tak mnie dokładnie wylizuje ta blondi . Jest taka zadowolona że jutro ma wpaść z koleżanką Ołeną bo ta jej pozadrościła i też chce pobaraszkować.
~~Żółtopomarańczowy Zawciąg niezalogowany
18 października 2024r. o 18:57
~~Oleh napisał(a): Żebym tylko , ja waszych osobiście wysyłałem, strzał i kacap pada z roztrzaskanym łbem, strzał i z kacapa flaki tryskają . Długo wy się nie podniesiecie po tej ukraińskiej lekcji , a o zaatakowaniu Polski to możecie zapomnieć.

Piszesz z okopu pod Kurskiem ? To wy tam internet macie ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.