~~ napisał(a): Ja twardszego wyciągam jak ty próbujesz włożyć . Twoja mi mówiła że nie sprawdzasz się a tu co próbujesz włożyć przypomina jej kondoma którego mi zdejmuje kiedy już pobaraszkujemy i mamy dosyć.
~~Jasiu rozumie i wytłumaczy napisał(a): Prawicowi politycy rozsyłają zdjęcie fragmentu podręcznika do języka polskiego dla liceów. W tekście „Roty” Marii Konopnickiej zamiast słów „nie będzie Niemiec pluł nam w twarz”, napisano: „nie będzie Krzyżak pluł nam w twarz”. Zdaniem Konrada Berkowicza z Konfederacji, to wina „naszego polskojęzycznego rządu”......
A Jasiu będzie ich bronił jak ?..... W sumie nie wiem bo niepodległości nie broni !
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a): A wiesz że teraz powtarzasz mi ten sam dowcip jaki mi twoja opowiadała ? Opowiadała mi też o tym że kiedyś dla jaj chciała twojego przewlec przez ucho igielne?
TO PRAWDA ŻE POTEM OBRAŻONY PRZEZ TYDZIEŃ SIĘ DO NIEJ NIE ODZYWAŁEŚ?
Kłamczuch jesteś , nie ma żadnej mojej .
Nie znasz mojej orientacji..
Takich jak ty uwielbiam zapinać pod same pomidory..
~~Kasztanowatordzawy Pustynnik napisał(a): ''Trump, który w tym tygodniu został ponownie wybrany na prezydenta USA, w 2023 r. powiedział, że będzie dążył do szybkiego porozumienia w celu zakończenia wojny. — Zrobię to w ciągu 24 godzin — zapewnił. Później wielokrotnie powtórzył to twierdzenie podczas kampanii wyborczej.''
a wojna trwa...;D
~~Kasztanowatordzawy Pustynnik napisał(a): ''Trump, który w tym tygodniu został ponownie wybrany na prezydenta USA, w 2023 r. powiedział, że będzie dążył do szybkiego porozumienia w celu zakończenia wojny. — Zrobię to w ciągu 24 godzin — zapewnił. Później wielokrotnie powtórzył to twierdzenie podczas kampanii wyborczej.''.
a wojna trwa...;D