Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Free World niezalogowany
21 godz. 21 min. temu
Jest takie miejsce w Bolesławcu
Gdzie prezydenta Ukrainy wyzywa
Głąb kapuściany od szubrawców
A Putin jego jest idolem
Co to za Ułomny, ja pie…le
Bez telemarku spada z góry
Ja można bronić Ruskiej Rury
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Trudno nadążyć niezalogowany
21 godz. 9 min. temu
~~J23 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Niebieskofioletowa Szydlica napisał(a): amunicja?...w tym też do karabinków? ;D
a wiesz ile kosztuje dzisiaj jeden pocisk do Leosia lub Abrahama ?

Tego nie wiem....ale wiem że byli tu tacy co miesiąc po rozpoczęciu wojny wieszczyli koniec Rosji.....hehe ....ciekawe co teraz powiedzą.... Pamiętam jak pluli na mnie i " H.o.r.u.s.a" nazywając ruskimi onucami bo nie wierzymy w propagandę TV na temat wojny.....bohaterowie z wyspy węży :-)

"Byli tu tacy..."
Byli tu tacy, którzy wieszczyli defiladę rosyjską w Kijowie po tygodniu.
Bohaterowie z poddasza?
~~AB niezalogowany
20 godz. 55 min. temu
NATO przegrało z Rosją w wojnie na terenie Ukrainy .Natowskie uzbrojenie okazało się gorsze od Rosyjskiego .
Żołnierze Ukraińscy waleczni i wprawieni w boju , lepsi niż byli by żołnierze USA czy krajów zachodnich, uzbrojeni przez zachód w najlepszą broń oraz wykorzystujący umocnienia i fortyfikacje z czasów ZSRR jakich nie ma w Europie ,nie dali rady .
W akcie desperacji Biden lub Ci którzy za niego podejmują decyzję ,wydają pozwolenie a tak naprawdę sami postanawiają użyć rakiet dalekiego zasięgu ,ma to uratować twarz całego NATO i utrudnić Trumpowi zawarcie pokoju.
Rosja odpowiada taką rakietą że mimo że wcześniej informuje stronę zachodnią kiedy i gdzie uderzy ,nie są w stanie jej przechwycić ani jej zniszczyć .
Teraz tylko czekać do objęcia władzy przez Trumpa , choć do tej pory bagno deep state może jakąś prowokację wywołać popełniając widowiskowe samobójstwo pociągając nas za sobą
~~Brawo Tusk niezalogowany
20 godz. 50 min. temu
Kolejne trzy osoby zostały zatrzymane w związku z nieprawidłowościami w Rządowej Agencji Rezerw Strategicznych w yym policjant ktòry pomagał Pawłowi Sz. w wypłacie z banku 3,5 miliona złotych !
~~Mykoła niezalogowany
16 godz. 6 min. temu
~~AB napisał(a): NATO przegrało z Rosją w wojnie na terenie Ukrainy .Natowskie uzbrojenie okazało się gorsze od Rosyjskiego .
Żołnierze Ukraińscy waleczni i wprawieni w boju , lepsi niż byli by żołnierze USA czy krajów zachodnich, uzbrojeni przez zachód w najlepszą broń oraz wykorzystujący umocnienia i fortyfikacje z czasów ZSRR jakich nie ma w Europie ,nie dali rady .
W akcie desperacji Biden lub Ci którzy za niego podejmują decyzję ,wydają pozwolenie a tak naprawdę sami postanawiają użyć rakiet dalekiego zasięgu ,ma to uratować twarz całego NATO i utrudnić Trumpowi zawarcie pokoju.
Rosja odpowiada taką rakietą że mimo że wcześniej informuje stronę zachodnią kiedy i gdzie uderzy ,nie są w stanie jej przechwycić ani jej zniszczyć .
Teraz tylko czekać do objęcia władzy przez Trumpa , choć do tej pory bagno deep state może jakąś prowokację wywołać popełniając widowiskowe samobójstwo pociągając nas za sobą

Jesteście Iwan tacy wspaniali a kufajka i walonki dalej u was na talony .
~~Niebieskofioletowa Szydlica niezalogowany
14 godz. 37 min. temu
''Szwajcaria wykryła, że część dostarczonej do Polski amunicji została wysłana do Ukrainy. W związku z tym tamtejszy rząd ogłosił w piątek, że wprowadza zakaz dostarczania sprzętu wojskowego do polskiego odbiorcy — donosi Associated Press.

Więcej informacji znajdziesz na stronie głównej Onetu
Zgodnie z długoletnią polityką neutralności Szwajcaria zabrania eksportu sprzętu wojskowego i amunicji do krajów, gdzie trwają konflikty. Mimo poparcia dla sankcji UE wobec Rosji Szwajcaria stoi na stanowisku, że jej neutralność musi być zachowana, co oznacza ograniczenia w handlu bronią.

Dyson V15s Detect Submarine™ Odkurzacz Bezprzewodowy Z Funkcją Aktywnego Mycia
Dyson Polska

Sekretariat Stanu do spraw Gospodarczych (SECO) podjęło działania po tym, jak w listopadzie zeszłego roku, Defense One ujawnił, że ukraińska firma otrzymała 645 tys. nabojów przeciwpancernych od SwissP Defense, dostarczonych przez polskiego importera, UMO. Dochodzenie wykazało, że polska firma złamała warunki umowy ze szwajcarskim producentem — pisze AP.''

;D
a niby dlaczego mam nie określać ''szubrawcem'' tego komika?...opluwa nadal NASZ kraj ,pogardliwie wypowiada się o NASZYM kraju , ostatnio świętował cos na tle barw nie Ukrainy a barw banderowskich i ja nie mogę tego oceniać?
to samo robię z naszym nadętym ''budyniem'' ,to samo robiłem z ''bidonem'' a jeszcze wcześniej z ''zaczesanym''...;D

a ty tam od ''wolnego świata'' ;D
znajdź tu jeden mój wpis zachwalający Putina w kontekście wojny ?...pieprzysz o jakichś moich ''idolach'' więc może napisz kim jest twój? ..Scholz ? ;D Netaniahu?
nie napiszesz pajacu ale do spadania z telemarkiem czy bez jesteś pierwszy ...;D

widzę że myśl o mnie i szukaniu zaczepki nie daje ci spokoju nawet o północy ...
szukasz ''materiałów'' do 17 -ej ''teczki'' ?
poniosło cię tak że ''trudno nadążyć'' za tobą...;D
~~Lucjan niezalogowany
14 godz. 32 min. temu
~~Niebieskofioletowa Szydlica napisał(a): ''Szwajcaria wykryła, że część dostarczonej do Polski amunicji została wysłana do Ukrainy. W związku z tym tamtejszy rząd ogłosił w piątek, że wprowadza zakaz dostarczania sprzętu wojskowego do polskiego odbiorcy — donosi Associated Press.

Więcej informacji znajdziesz na stronie głównej Onetu
Zgodnie z długoletnią polityką neutralności Szwajcaria zabrania eksportu sprzętu wojskowego i amunicji do krajów, gdzie trwają konflikty. Mimo poparcia dla sankcji UE wobec Rosji Szwajcaria stoi na stanowisku, że jej neutralność musi być zachowana, co oznacza ograniczenia w handlu bronią.

Dyson V15s Detect Submarine™ Odkurzacz Bezprzewodowy Z Funkcją Aktywnego Mycia
Dyson Polska

Sekretariat Stanu do spraw Gospodarczych (SECO) podjęło działania po tym, jak w listopadzie zeszłego roku, Defense One ujawnił, że ukraińska firma otrzymała 645 tys. nabojów przeciwpancernych od SwissP Defense, dostarczonych przez polskiego importera, UMO. Dochodzenie wykazało, że polska firma złamała warunki umowy ze szwajcarskim producentem — pisze AP.''

;D
a niby dlaczego mam nie określać ''szubrawcem'' tego komika?...opluwa nadal NASZ kraj ,pogardliwie wypowiada się o NASZYM kraju , ostatnio świętował cos na tle barw nie Ukrainy a barw banderowskich i ja nie mogę tego oceniać?
to samo robię z naszym nadętym ''budyniem'' ,to samo robiłem z ''bidonem'' a jeszcze wcześniej z ''zaczesanym''...;D

a ty tam od ''wolnego świata'' ;D
znajdź tu jeden mój wpis zachwalający Putina w kontekście wojny ?...pieprzysz o jakichś moich ''idolach'' więc może napisz kim jest twój? ..Scholz ? ;D Netaniahu?
nie napiszesz pajacu ale do spadania z telemarkiem czy bez jesteś pierwszy ...;D

widzę że myśl o mnie i szukaniu zaczepki nie daje ci spokoju nawet o północy ...
szukasz ''materiałów'' do 17 -ej ''teczki'' ?
poniosło cię tak że ''trudno nadążyć'' za tobą...;D

Obudziła się już RUSKA ONUCA z DM ,i zachwala militarny geniusz swojego idola Putina.
~~Niebieskofioletowa Szydlica niezalogowany
14 godz. 29 min. temu
''Rosyjskie kanały opublikowały na Telegramie moment zrzucenia kierowanej bomby lotniczej na elektrownię cieplną Kurachowo w obwodzie donieckim w Ukrainie. Wojsko rosyjskie posuwa się o 200-300 metrów dziennie w kierunku miasta Kurachowe, które jest strategicznym węzłem logistycznym.

Wojna w Ukrainie. Śledź najnowsze informacje w naszej RELACJI NA ŻYWO
Rosjanie twierdzą, że zrzucili na elektrownię radziecką bombę burzącą FAB-1500. Na opublikowanym w sieci nagraniu widać moment eksplozji, po którym w niebo unoszą się kłęby kurzu.

Rosjanie zrzucili bombę lotniczą
Bomba została zrzucona w piątek na elektrownię cieplną Kurachowo na rzece Wołycza, 15 km od Kurachowa.

Ważąca 1,5 tony bomba FAB-1500 jest kierowana w stronę celu przez system naprowadzania i wysuwane skrzydła, które pozwalają jej szybować w odpowiednim kierunku celu. Dlaczego Rosjanie używają FAB-1500? Ponieważ szkody, jakie wyrządza ta bomba, są bardzo poważne.''

elektrownia?...a zima za pasem...
czy kolejny ukraiński minister -bo poprzedni skorumpowany spieprzył z Ukrainy- znajdzie tyle kufajek i walonek dla rodaków?
czy ich zielony komik prosi Zachód o pomoc w dostarczeniu ciepłej odzieży?
nie...on żebrze tylko o amunicję i rakietki...
urwie się to zapewne za około dwa miesiące i co wtedy?...gdzie spierdzieli? ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.