Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Opuncja ogrodowa niezalogowany
30 listopada 2024r. o 22:34

A dlaczego frajerstwo jak nie ma argumentów to zaczyna swoje wycieczki sami rozsiewając plotki ale nie piszą o sobie?
A dlaczego nie wspomina się o tym co to jak plotki niosą obdarzył jakąś małolatkę brzuchem i zwiał ?
Bo frajerstwo boi się i tym odwraca od siebie uwagę.
Gnojki bardaszane kto wie czy nie przyklepane berłem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnoczekoladowe Parzydło niezalogowany
1 grudnia 2024r. o 7:21
''Kryzys polityczny w Gruzji pogłębia się od kilku tygodni. Jego najnowsza odsłona zaczęła się po tym, jak społeczność międzynarodowa uznała, że wybory parlamentarne nie spełniały standardów i nie uznano ich wyników. Podobnie postąpiła gruzińska opozycja - mandaty objęli jedynie politycy rządzącej formacji Gruzińskie Marzenie. Oliwy do ognia dolała decyzja premiera Irakliego Kobachidze, który poinformował o zawieszeniu do 2028 r. rozmów akcesyjnych z Unią Europejską.
W odpowiedzi na ten ruch obywatele Gruzji wyszli na ulice. W Tbilisi doszło do brutalnego stłumienia demonstracji, co szef rządu pochwalił i oskarżył Zachód o prowokacje.

Zobacz też: Gorąco w Gruzji. Premier oskarża Europę i brzmi, jak rosyjska propaganda''

ciekawe...
wszystko co nie po myśli ''zachodu'' to ''rosyjska propaganda''...;D
skąd ja to znam...

~~Bananowa Brodia niezalogowany
1 grudnia 2024r. o 9:47
Nie mogę się doczekać który w końcu się odważy i załatwi ten spór definitywnie. Przestroga - panie Jan zamilcz i nie obrażaj dawnych znajomych bo któregoś dnia obudzisz się z ręką w nocniku.
~~Jagoda czarna niezalogowany
1 grudnia 2024r. o 10:13
~~Purpurowy Kosaciec napisał(a): aby to wyjaśnić musiał byś wkleić ten niby mój wpis...
w tej chwili tylko coś sugerujesz a ja nawet nie wiem o jaki wpis może chodzić...więc konkrety a nie '' Kocham Bolec.Info ety''
konkretnie więc jakich ''znajomych'' tu ponoć obrażałem?
nie lawiruj więc tylko ''kawa na ławę''

''na podwórku''? ...jakim podwórku?
za godzinkę wpadnę i poczytam o ile rajty ci nie przyfalują i przemilczysz...;D
teraz sts...Zastosowana autokorekta

Jesteś już tak dojrzałym uczestnikiem tego forum , więc odpowiedz dlaczego dość często stosują u ciebie autokorektę , nazywasz innych „nieukami” , więc albo jesteś rzeczywiście „histerykiem” , proszę nie mylić z ( historykiem) , i do tego nałogowym graczem w STSie
~~Bananowa Brodia niezalogowany
1 grudnia 2024r. o 10:15
Jesteś człowiekiem , który nisko upadł - dyskusja z tobą to strata czasu. Czyli co - mam do czynienia z tetrykiem - który serwuje "wiedzę" według swoich potrzeb a nie w imię prawdy.
22745
oprych
1 grudnia 2024r. o 18:59
&t=416s
~~Mafia niezalogowany
1 grudnia 2024r. o 21:36
Nawrocki został wskazany przez mafię. To cwaniak a pisowski elektorat uwielbia cwaniakòw. Im więcej krętactw thm lepiej.
~~Arcy Kłamca Donald Tusk niezalogowany
1 grudnia 2024r. o 22:50
Co Ty ourwa powiesz.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.