Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Julian Tuwim 2024 niezalogowany
1 grudnia 2024r. o 23:01
Bezmózgie Pelikany których na tym forum widzę kupę
Łykający na co dzień propagandową zupę
Całujcie wy mnie wszyscy w d.u.p.ę

Poplecznicy czerwono czarnej flagi,
,zdrajcy ,tchórze bez krzty odwagi,
z mózgami związanymi w supeł

I wy pseudo kombatanci którzy tak byliście głęboko schowani
że was nikt nie widział, jesteście do bani
po odznaczenia łapy wyciągać macie tupet

I wy przez big farmę otumanieni
berbelychą w ramię wyszczepieni
którzy zamiast mózgu macie kamieni kupę

PO-PIS owi bezmyślni wyznawcy głupoty
rozumu pozbawieni jak prostytutka cnoty
I oglądacie świat przez globalistów lupę

I tak na tym świecie mała grupa ,polityków,cfelebrytów ,i bankowych panów
robi co chce z 7 miliardami baranów.
Bo tworzycie bezmyślną ,bezwładną ,bezbronną trupę

I Ty moderatorze co za wiersz ten szczery
jeśli dniesiesz na mnie do ABWery
aby mnie skazali na więzienną ciupę
Pocałuj mnie ty także w moją d.u.p.ę
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Purpurowy Kosaciec niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 6:05
'' Nigdy nie uznamy prawnie żadnej rosyjskiej okupacji naszych ziem - stwierdził Wołodymyr Zełenski w trakcie konferencji prasowej z przewodniczącym Rady Europejskiej. Prezydent Ukrainy odniósł się w ten sposób do interpretacji jego stanowiska wygłoszonego w wywiadzie dla Sky News, kiedy to zasugerował możliwość czasowego oddania Rosjanom okupowanego obecnie terytorium w zamian za zakończenie działań wojennych.''

no i co?
teraz jęki ?...teraz chęć ''zawieszenia broni''? bo wszystko się sypie?
a chodzi tylko o jedno...''czasowe oddanie'' czegoś tam ,dozbroi nas tymczasem ten czy inny frajer ;D i ponownie ruszymy z tym ''majdanem''

ciekawi mnie co z tym bajzlem zrobi za kilkanaście dni ''zaczesany''...;D
~~Płowoszary Starzec niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 7:20
~~Purpurowy Kosaciec napisał(a): '' Nigdy nie uznamy prawnie żadnej rosyjskiej okupacji naszych ziem - stwierdził Wołodymyr Zełenski w trakcie konferencji prasowej z przewodniczącym Rady Europejskiej. Prezydent Ukrainy odniósł się w ten sposób do interpretacji jego stanowiska wygłoszonego w wywiadzie dla Sky News, kiedy to zasugerował możliwość czasowego oddania Rosjanom okupowanego obecnie terytorium w zamian za zakończenie działań wojennych.''

no i co?
teraz jęki ?...teraz chęć ''zawieszenia broni''? bo wszystko się sypie?
a chodzi tylko o jedno...''czasowe oddanie'' czegoś tam ,dozbroi nas tymczasem ten czy inny frajer ;D i ponownie ruszymy z tym ''majdanem''

ciekawi mnie co z tym bajzlem zrobi za kilkanaście dni ''zaczesany''...;D

Zaczesanemu , putlerowi a także naszym popisowcom zależy na wybuchu trzeciej wojny światowej.
Nie ma kto sie sprzeciwić. Jesteśmy w czarnej d... , mięsem armatnim, statystyką stalinowską, ogólnie bezwolną masą sterowaną za pomocą propagandy z TV.
~~Purpurowy Kosaciec niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 7:30
kiedyś ''żelazna dama'' Margaretka powiedziała coś w tym sensie...

głupotą jest stawać na środku drogi bo wtedy zostanie się zmiażdżony z dwóch stron...

teraz jeśli nie podniesie się otwartego buntu społecznego tak właśnie się stanie z naszym krajem ...

Wolne Media
Planują ewakuację. Coś się szykuje?
Opublikowano: 22.11.2024 | Kategorie: Audycje, podcasty i vlogi

Liczba wyświetleń: 1604
~~Jezus niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 10:28
Mejza parodiuje ròżaniec. Największa menda jaka pojawiła się w ostatnich latach w polskiej polityce. Ale Kaczyński takich potrzebuje, on im daje immunitet, oni mu dają głosy w sejmie... tylko nie rozumiem ludzi, którzy go do tego sejmu wprowadzili, są współwinni jego ohydnym działaniom
~~Jaśmin śnieżnobiały niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 11:34
A tymczasem Lucuś zaczął szukać zwady i nagle co?
Temat nie istnieje.
Bo chyba i admin ma dosyć tego jadowitego ,przepełnionego nienawiścią typa .
14240
M21W2
2 grudnia 2024r. o 11:45
~~Jaśmin śnieżnobiały napisał(a): A tymczasem Lucuś zaczął szukać zwady i nagle co?
Temat nie istnieje.
Bo chyba i admin ma dosyć tego jadowitego ,przepełnionego nienawiścią typa .

Tak mi przykro , zdjęto temat dla bolesławieckich chamów , możesz pokazywać kim jesteś w tym temacie .
Miłego dnia
~~Brudna pała niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 12:04
Pcimski, gangus okradł państwową spòłke na 7 miliardòw złotych i szczerzy sztuczne zęby
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.