~~Brudna pała napisał(a): Pcimski, gangus okradł państwową spòłke na 7 miliardòw złotych i szczerzy sztuczne zęby
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jaśmin śnieżnobiały napisał(a): A tymczasem Lucuś zaczął szukać zwady i nagle co?
Temat nie istnieje.
Bo chyba i admin ma dosyć tego jadowitego ,przepełnionego nienawiścią typa .
Tak mi przykro , zdjęto temat dla bolesławieckich chamów , możesz pokazywać kim jesteś w tym temacie .
Miłego dnia
~~Jasio napisał(a): Dlatego teraz będziesz mógł wiejski chamie wszystkich ''podejrzanych'' przypisywać do Jasia.
Co na to twój mecenas winobluszcz czy daglezja?
Bo zamknął się i milczy.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Dlatego teraz będziesz mógł wiejski chamie wszystkich ''podejrzanych'' przypisywać do Jasia.
Bo zamknął się i milczy.
Ty jesteś " adwokatem "Jana i bolesławieckim chamem , twoja sprawa , nie musisz mi dostarczać dowodów .Powiat bolesławiecki nightlife
~~Złotożółty Rdest napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Dlatego teraz będziesz mógł wiejski chamie wszystkich ''podejrzanych'' przypisywać do Jasia.
Bo zamknął się i milczy.
Ty jesteś " adwokatem "Jana i bolesławieckim chamem , twoja sprawa , nie musisz mi dostarczać dowodów .Powiat bolesławiecki nightlifePowiat bolesławiecki nightlife
a gdzie twoje ,klonujące się ''mecenasy''? ;D
chcesz dowodów ?...zobaczysz je ...zobaczysz...
TIK-TAK...TIK-TAK....
Kogo ty straszysz i czym …?
Po pierwsze prosiłeś o przekazywanie danych dalej , jakby jakaś fucha była ..
Ktoś chciał z dobrej woli przekazać fachowca kobiecie potrzebującej pomocy budowlanej …
Więc tego się trzymaj i nie wal głupa …
„ Mecenas” ….;););)