Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

14240
M21W2
2 grudnia 2024r. o 17:33
~~Jasio napisał(a): Temat o brudach założył oprych
Temat o solidaruchach założył grubas z kozię góry.
Temat o panuM założył Lucuś
Masz coś do dodania?

Ty w każdym temacie dokonujesz zmian .
Temat założony przez oprycha oszust z DM zamienił na temat o Lucjanie , Jurku , Panu M i co najbardziej pokazało kim jest
dołożył też wątek temat o zmarłym PzD .
Temat o Solidarności to pokaz niekompetencji dziennikarskiej redaktora Kazimierza , dał pożywkę takim jak ty oszczercom i niestety wplątał się w to Pan M .
Lucuś założył temat o Panu M nie wiedząc że fałszu uczył go kolega z DM , Pan M w najmniejszym procencie
nie dorównał swojemu mistrzowi .
Zapomniałeś o temacie założonym o zmarłym , to mógł zrobić tylko nikczemnik z DM .
Szacunek dla redakcji za usunięcie tematu tego nikczemnika .
Szacunek dla redakcji z usunięcie wpisów nikczemnika z DM w temacie założonym przez Pana M celem złożenia kondolencji jego córce .
Ten nikczemnik nie mógł się nawet wtedy powstrzymać od wyzwisk w stosunku do zmarłego . RiP .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Taki mamy klimat niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 17:37
Nawrocki utrzymuje kontakty z dawnymi kolegami, wśród których są gangsterzy, sutenerzy, neonaziści i kibole.
14240
M21W2
2 grudnia 2024r. o 17:39
~~Złotożółty Rdest napisał(a): a gdzie twoje ,klonujące się ''mecenasy''? ;D
chcesz dowodów ?...zobaczysz je ...zobaczysz...
TIK-TAK...TIK-TAK....

Kiedy to spotkanie na policji , ustal ze swoją panią policjant , akceptuję każdy dzień a nawet noc , każdą godzinę .
Nie nazwę ciebie Tchórzem aby nie obrażać zwierzaczka .

Dopisane 02.12.2024r. o godz. 17:39:

~~Taki mamy klimat napisał(a): Nawrocki utrzymuje kontakty z dawnymi kolegami, wśród których są gangsterzy, sutenerzy, neonaziści i kibole.

Pranie mózgów przynosi efekt .
~~Złotożółty Rdest niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 17:43
~~Ultramarynowy Żylistek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złotożółty Rdest napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Dlatego teraz będziesz mógł wiejski chamie wszystkich ''podejrzanych'' przypisywać do Jasia.
Co na to twój mecenas winobluszcz czy daglezja?
Bo zamknął się i milczy.

Ty jesteś " adwokatem "Jana i bolesławieckim chamem , twoja sprawa , nie musisz mi dostarczać dowodów .Powiat bolesławiecki nightlifePowiat bolesławiecki nightlife

a gdzie twoje ,klonujące się ''mecenasy''? ;D
TIK-TAK...TIK-TAK....

Kogo ty straszysz i czym …?
Po pierwsze prosiłeś o przekazywanie danych dalej , jakby jakaś fucha była ..
Ktoś chciał z dobrej woli przekazać fachowca kobiecie potrzebującej pomocy budowlanej …
Więc tego się trzymaj i nie wal głupa …
„ Mecenas” ….;););)

DZISIAJ ROBISZ ZA ''ŻYLISTKA''? hahahahaha
cieniutki ''mecenasiku''

ty się czegoś kurczowo trzymasz bo wiesz że komuś tu się zrobiło cieplutko koło dupska...
komu? ...coś o tym wiesz? ;D

a reszty kiedyś się dowiesz...
teraz możesz tylko brnąć w te swoje popierdółki...
14240
M21W2
2 grudnia 2024r. o 17:44

~~Złotożółty Rdest napisał(a): a gdzie twoje ,klonujące się ''mecenasy''? ;D
TIK-TAK...TIK-TAK....

Postanowiłem przez dwa dni nic nie pisać , potrzebna siedemnasta teczka z dowodami oszczerstw i kalumnii , nie zawiodłeś mnie .
~~Kibol niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 17:45
~~Taki mamy klimat napisał(a): Nawrocki utrzymuje kontakty z dawnymi kolegami, wśród których są gangsterzy, sutenerzy, neonaziści i kibole.

To bardzo uważaj co piszesz , bo jak naśle tych wymienionych przez ciebie Durniu wymyślający
bzdury bez pokrycia .. cienko będziesz piał ..;);)
~~Ultramarynowy Żylistek niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 17:51
~~Złotożółty Rdest napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ultramarynowy Żylistek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złotożółty Rdest napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Dlatego teraz będziesz mógł wiejski chamie wszystkich ''podejrzanych'' przypisywać do Jasia.
Co na to twój mecenas winobluszcz czy daglezja?
Bo zamknął się i milczy.

Ty jesteś " adwokatem "Jana i bolesławieckim chamem , twoja sprawa , nie musisz mi dostarczać dowodów .Powiat bolesławiecki nightlifePowiat bolesławiecki nightlifePowiat bolesławiecki nightlife

a gdzie twoje ,klonujące się ''mecenasy''? ;D
TIK-TAK...TIK-TAK....

Kogo ty straszysz i czym …?
Po pierwsze prosiłeś o przekazywanie danych dalej , jakby jakaś fucha była ..
Ktoś chciał z dobrej woli przekazać fachowca kobiecie potrzebującej pomocy budowlanej …
Więc tego się trzymaj i nie wal głupa …
„ Mecenas” ….;););)
DZISIAJ ROBISZ ZA ''ŻYLISTKA''? hahahahaha
cieniutki ''mecenasiku''

ty się czegoś kurczowo trzymasz bo wiesz że komuś tu się zrobiło cieplutko koło dupska...
komu? ...coś o tym wiesz? ;D

a reszty kiedyś się dowiesz...
teraz możesz tylko brnąć w te swoje popierdółki...

A co zaprzeczysz …??
Osadzą ci których wynająłeś , jeżeli będą bezstronni
Kto prawdę mówi, a kto „popierdółki”,
~~Złotożółty Rdest niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 17:56
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Temat o brudach założył oprych
Temat o solidaruchach założył grubas z kozię góry.
Temat o panuM założył Lucuś
Masz coś do dodania?

Ty w każdym temacie dokonujesz zmian .
Temat założony przez oprycha oszust z DM zamienił na temat o Lucjanie , Jurku , Panu M i co najbardziej pokazało kim jest
dołożył też wątek temat o zmarłym PzD .
Temat o Solidarności to pokaz niekompetencji dziennikarskiej redaktora Kazimierza , dał pożywkę takim jak ty oszczercom i niestety wplątał się w to Pan M .
Lucuś założył temat o Panu M nie wiedząc że fałszu uczył go kolega z DM , Pan M w najmniejszym procencie
nie dorównał swojemu mistrzowi .
Zapomniałeś o temacie założonym o zmarłym , to mógł zrobić tylko nikczemnik z DM .
Szacunek dla redakcji za usunięcie tematu tego nikczemnika .
Szacunek dla redakcji z usunięcie wpisów nikczemnika z DM w temacie założonym przez Pana M celem złożenia kondolencji jego córce .
Ten nikczemnik nie mógł się nawet wtedy powstrzymać od wyzwisk w stosunku do zmarłego . RiP .

ale cię zabolał ten wpis Jasia...;D
bo to prawda...
temat o brudach czyli o tym co tu robicie... ty .ten grubas a chyba i twój brat...piszę ''chyba'' bo tak często zmienia ''kwiatki '' że trudno za nim nadążyć...;D
a brudy twojego szmaciarza przyjaciela są tu ogólnie znane...

to teraz Kazimierz jest winny?...nie ty?...nie twoja niekompetencja tematyczna?... nie brak twojego obiektywizmu tylko Kazimierz?
miej chociaż ty litość nad sobą ...HAHA

''Lucuś założył temat o Panu M nie wiedząc że fałszu uczył go kolega z DM , Pan M w najmniejszym procencie
nie dorównał swojemu mistrzowi .''

a teraz to ja jestem winny że jakiemuś Lucusiowi by ''zabłystnąć'' zachciało się założyć temat o koledze który postawił mu koniaczek a następnego dnia mu tu dupę obrabiał...
i to ja jestem winny?...ja cię do tego namówiłem? ;D
tobie pajacu mało zwieracze nie puściły tak do tego parłeś...;D

Lucuś...w dupie mam co sobie teraz pomyślisz ale napiszę ci tak ...nawet jednego mojego wpisu tam nie znajdziesz...a wiesz dlaczego?...bo nawet nie wiem czy taki temat się tu kiedykolwiek pojawił...
a jak coś wiesz o tym to podaj mi tytuł tematu...zrobisz to czy jak zwykle łżesz?

a w tym jak określam tego szmaciarza nic się nie zmieniło i nie zmieni...
tak pisałem bezpośrednio do niego i tak zawsze będę go określał...

i możesz tu sobie to ''przeżywać'' do woli...;D

( skopiuję to sobie byś nie manipulował postem )
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.