M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Temat o brudach założył oprych
Temat o solidaruchach założył grubas z kozię góry.
Temat o panuM założył Lucuś
Masz coś do dodania?
Ty w każdym temacie dokonujesz zmian .
Temat założony przez oprycha oszust z DM zamienił na temat o Lucjanie , Jurku , Panu M i co najbardziej pokazało kim jest
dołożył też wątek temat o zmarłym PzD .
Temat o Solidarności to pokaz niekompetencji dziennikarskiej redaktora Kazimierza , dał pożywkę takim jak ty oszczercom i niestety wplątał się w to Pan M .
Lucuś założył temat o Panu M nie wiedząc że fałszu uczył go kolega z DM , Pan M w najmniejszym procencie
nie dorównał swojemu mistrzowi .
Zapomniałeś o temacie założonym o zmarłym , to mógł zrobić tylko nikczemnik z DM .
Szacunek dla redakcji za usunięcie tematu tego nikczemnika .
Szacunek dla redakcji z usunięcie wpisów nikczemnika z DM w temacie założonym przez Pana M celem złożenia kondolencji jego córce .
Ten nikczemnik nie mógł się nawet wtedy powstrzymać od wyzwisk w stosunku do zmarłego . RiP .
ale cię zabolał ten wpis Jasia...;D
bo to prawda...
temat o brudach czyli o tym co tu robicie... ty .ten grubas a chyba i twój brat...piszę ''chyba'' bo tak często zmienia ''kwiatki '' że trudno za nim nadążyć...;D
a brudy twojego szmaciarza przyjaciela są tu ogólnie znane...
to teraz Kazimierz jest winny?...nie ty?...nie twoja niekompetencja tematyczna?... nie brak twojego obiektywizmu tylko Kazimierz?
miej chociaż ty litość nad sobą ...HAHA
''Lucuś założył temat o Panu M nie wiedząc że fałszu uczył go kolega z DM , Pan M w najmniejszym procencie
nie dorównał swojemu mistrzowi .''
a teraz to ja jestem winny że jakiemuś Lucusiowi by ''zabłystnąć'' zachciało się założyć temat o koledze który postawił mu koniaczek a następnego dnia mu tu dupę obrabiał...
i to ja jestem winny?...ja cię do tego namówiłem? ;D
tobie pajacu mało zwieracze nie puściły tak do tego parłeś...;D
Lucuś...w dupie mam co sobie teraz pomyślisz ale napiszę ci tak ...nawet jednego mojego wpisu tam nie znajdziesz...a wiesz dlaczego?...bo nawet nie wiem czy taki temat się tu kiedykolwiek pojawił...
a jak coś wiesz o tym to podaj mi tytuł tematu...zrobisz to czy jak zwykle łżesz?
a w tym jak określam tego szmaciarza nic się nie zmieniło i nie zmieni...
tak pisałem bezpośrednio do niego i tak zawsze będę go określał...
i możesz tu sobie to ''przeżywać'' do woli...;D
( skopiuję to sobie byś nie manipulował postem )