~~Przemek napisał(a): Opiłować katolików z pewnych przywilejów”. Sławomir Nitras: Nie mogę przeprosić
- Uważam, że jest bardzo dużo ludzi, którzy dobrze zrozumieli moje słowa i myślą tak samo, że w Polsce Kościół katolicki ma nadmierny wpływ na nasze życie - powiedział poseł PO Sławomir Nitras deklarując w Polsat News, iż nie zamierza przepraszać za swe słowa, że w Polsce katolików trzeba "opiłować z pewnych przywilejów".
~~Stefan napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niezależny sędzia napisał(a): Nadejdzie taki moment , prawdopodobnie niebawem że pan prezydent zmierzy się w uściskach z Trybunałem Stanu.
Sam trybunał to nie boa dusiciel ale paragrafy które w coraz większej ilości dotyczą prezydenta poślą go tam gdzie jego miejsce.
Najpierw należy rozliczyć Giertycha za jego różnego rodzaju przestępstwa.
~~Trendy starej mendy napisał(a): Pisslamistowskie mendy oby nigdy do władzy się nie zbliżały.
~~Pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~Trendy starej mendy napisał(a): Pisslamistowskie mendy oby nigdy do władzy się nie zbliżały.
Będą nowe wybory jak mówi prezes i wtedy wygra Konfederacja. Tyle w temacie.
~~Pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Trendy starej mendy napisał(a): Pisslamistowskie mendy oby nigdy do władzy się nie zbliżały.
Będą nowe wybory jak mówi prezes i wtedy wygra Konfederacja. Tyle w temacie.
Konta nigdy nie wygra w wyborach,za dużo lewactwa i kapuścianych głąbów w naszym społeczeństwie by tak się stalo
Nie konta a konfa gamoniu. Lewactwo pozabija się między sobą. Powoli cierpliwości.