Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Michał Warchoł staje do walki z Mirosławem Haniszewskim
~~Turkusowy Rozpław niezalogowany
31 stycznia 2024r. o 7:31
~~Zgniły Moszenki napisał(a): Dobry kandydat i działacz społeczny.

Mało wiesz
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Turkusowy Rozpław niezalogowany
31 stycznia 2024r. o 7:39
~~Ciemnofioletowy Świerk napisał(a): Jeżeli faktycznie nawiąże dialog z lokalną społecznością i zrobi coś dla zwykłych mieszkańców a nie tylko dla Oligarchów to ma mój głos.
Ale żeby nie było za łatwo to proszę kandydata o zajecie stanowiska :
1. jaki jest pomysł na gospodarkę odpadami? W tej chwili w gminie Warta odpady papier oraz plastik i metal są odbierane najrzadziej w powiecie i prawie najdrożej.....
2. Nigdzie w gminie i okolicach nie można legalnie oddać odpadów poremontowych typu styropian i płyty GK (oczywiście są prywatne firmy które to za pewną odpłatnością zagospodarują) aktualnie gmina nic w tej sprawie nie robi chociaż problem jest znany
3. Co z wieloletnimi zaniedbaniami aktualnego wójta w sprawie wyjątkowo wąskich dróg gdzie nawet kurierzy nie są w stanie wjechać o większych autach typu śmieciarka czy straż pożarna z drabiną nie wspominając? Czy znajda się winni tych zaniedbań i zostaną rozliczeni?
4. Co z dotacjami na wymianę źródeł ciepła? Dlaczego gmina warta jako jedna z niewielu nie dołączyła do programu w którym można było uzyskać nawet 80-90% dofinansowania do wymiany kopciucha ? Tak było na przykład w gminie wiejskiej Bolesławiec.. Czy osoba pozyskująca fundusze unijne zostanie rozliczona z swoich zaniechań?

Akurat o częstotliwości odbiorów odpadów decydują radni !
~~Liliowoniebieski Wilczomlecz niezalogowany
31 stycznia 2024r. o 9:49
Wypowiedzi dużo, ale zapominają lub nie znają ortografii. Błędy straszne. Wstyd, nawet nie wiedzą, że jak piszą z błędami to komputer sam podkreśla czerwona kreską, że jest błąd i należy go poprawić. Jak mają podobną wiedzę o tym co piszą to lepiej niech zamilkną.
~~ki niezalogowany
31 stycznia 2024r. o 9:52
~~Turkusowy Rozpław napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zgniły Moszenki napisał(a): Dobry kandydat i działacz społeczny.

Mało wiesz

smakosz darmowych pierogów na szkolnej stołówce
~~Ognistoczerwony Zawciąg niezalogowany
31 stycznia 2024r. o 10:15
~~Liliowoniebieski Wilczomlecz napisał(a): Wypowiedzi dużo, ale zapominają lub nie znają ortografii. Błędy straszne. Wstyd, nawet nie wiedzą, że jak piszą z błędami to komputer sam podkreśla czerwona kreską, że jest błąd i należy go poprawić. Jak mają podobną wiedzę o tym co piszą to lepiej niech zamilkną.

o i pani polonistka uczestniczy w kampanii
~~Groszkowy Styrakowiec niezalogowany
31 stycznia 2024r. o 12:03
~~Liliowoniebieski Wilczomlecz napisał(a): Wypowiedzi dużo, ale zapominają lub nie znają ortografii. Błędy straszne. Wstyd, nawet nie wiedzą, że jak piszą z błędami to komputer sam podkreśla czerwona kreską, że jest błąd i należy go poprawić. Jak mają podobną wiedzę o tym co piszą to lepiej niech zamilkną.

Zawsze jak ktoś napisze coś niewygodnego a zwłaszcza prawdę to nie zna ortografii albo polskiego))) będzie mnie obca agentura mojego języka uczyć ! Won
~~Groszkowy Styrakowiec niezalogowany
31 stycznia 2024r. o 12:10
~~czas napisał(a): i druga sprawa liczenie glosów bo ostatnio mieli ludzie pretensje ze glosy sa sfalszowane bo tak bylo zeby teraz bylo to jawnie pokazane kto na kogo glosowal a nie ze podopisywal sobie glosy i tak wygrywa wlasnie

Oni kart wszystkich do głosowania nie dawali żeby sfałszować jak zadzwoniłam do Wrocławia to stwierdzili że muszę do sądu złożyć wniosek! Przecież to jest komedia. Po co udawać, zróbcie jak kiedyś najpierw bandziory przejść po wioskach pogrozić "zebrać głosy" ustalić u wodza kto ma przewagę kogo ma f ja chce i "wybrać" przy wódce. A potem radnych wódz o okresli na zebraniu na zasadzie ja bym sugerował "Henia" kto jest przeciw ? I wybrać radnych. Po co ta maskarada że jakieś wybory czy coś? Jest tak - albo ich przyciśnięcie i dziadostwo firmowe pogonicie na 4 wiatry albo wam się zrobi taka bandyterka ze zwykłych ludzi do nogi wybiją. To już się dzieje .. może ciebie jeszcze nie dosięgło ale kwestia czasu
~~Zarumieniony Tamaryszek niezalogowany
31 stycznia 2024r. o 12:11
po ostatniej wizycie u mnie mam nadzieję że wyczuł Pan że jestem inteligentny i nie będę na Pana głosował. Życzę wszystkiego dobrego. Mimo różnic które nas dzielą.

czy nie popełniłem żadnego błędu?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy