~~Groszkowy Styrakowiec napisał(a): Zawsze jak ktoś napisze coś niewygodnego a zwłaszcza prawdę to nie zna ortografii albo polskiego))) będzie mnie obca agentura mojego języka uczyć ! Won
~~Groszkowy Styrakowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~czas napisał(a): i druga sprawa liczenie glosów bo ostatnio mieli ludzie pretensje ze glosy sa sfalszowane bo tak bylo zeby teraz bylo to jawnie pokazane kto na kogo glosowal a nie ze podopisywal sobie glosy i tak wygrywa wlasnie
Oni kart wszystkich do głosowania nie dawali żeby sfałszować jak zadzwoniłam do Wrocławia to stwierdzili że muszę do sądu złożyć wniosek! Przecież to jest komedia. Po co udawać, zróbcie jak kiedyś najpierw bandziory przejść po wioskach pogrozić "zebrać głosy" ustalić u wodza kto ma przewagę kogo ma f ja chce i "wybrać" przy wódce. A potem radnych wódz o okresli na zebraniu na zasadzie ja bym sugerował "Henia" kto jest przeciw ? I wybrać radnych. Po co ta maskarada że jakieś wybory czy coś? Jest tak - albo ich przyciśnięcie i dziadostwo firmowe pogonicie na 4 wiatry albo wam się zrobi taka bandyterka ze zwykłych ludzi do nogi wybiją. To już się dzieje .. może ciebie jeszcze nie dosięgło ale kwestia czasu
~~Rdzawobrązowa Sałata napisał(a):Ktoś napisał: ~~Groszkowy Styrakowiec napisał(a): Zawsze jak ktoś napisze coś niewygodnego a zwłaszcza prawdę to nie zna ortografii albo polskiego))) będzie mnie obca agentura mojego języka uczyć ! Won
Ciebie, matole, już niczego nie da się nauczyć.
Nawet szacunku do języka ojczystego, ty narodowy ćwoku xD
~~Ciemnozielona Bergenia napisał(a): panie Michale posprzata pan po koledze i wreszcie bedzie porzadek na osiedlu Szczytnica...?-to te osiedle co kiedys radna tam mieszkajaca chciała odłaczenia osiedla od gminy wójt sie nie zgodził
~~Rdzawobrązowa Sałata napisał(a):Ktoś napisał: ~~Groszkowy Styrakowiec napisał(a): Zawsze jak ktoś napisze coś niewygodnego a zwłaszcza prawdę to nie zna ortografii albo polskiego))) będzie mnie obca agentura mojego języka uczyć ! Won
Ciebie, matole, już niczego nie da się nauczyć.
Nawet szacunku do języka ojczystego, ty narodowy ćwoku xD
~~Jaskrawoczerwony Krwawnik napisał(a): Widać ,,obycie i kulturę" piszącego. Profesor Miodek by zawału dostał jakby przeczytał te banialuki z błędami. Nawet brak szacunku do nazwisk i pisane z małej litery. Ten kto to pisze to pewnie absolwent szkoły czterech klas.