~~Xxxxxd napisał(a):Ktoś napisał: ~~Arci napisał(a): PO przejęło władze i teraz to będą małe firmy upadać.
A co ma PO do tego.. same wynajmu lokali jakie są drogie, a ludzie w większości kupują rzeczy przez internet, bo są o wiele tańsze .. kiedyś sama byłam tam zapytać o tornister i cena była o wiele większa niż na internecie, więc suma sumarum zamówiłam go na internecie, bo dlaczego mam przepłacać za taki sam towar? Ludzie liczą się z każdym groszem, więc wiadome, że będą szukać tańszych opcji
~~Pożółkła Papryka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Xxxxxd napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Arci napisał(a): PO przejęło władze i teraz to będą małe firmy upadać.
A co ma PO do tego.. same wynajmu lokali jakie są drogie, a ludzie w większości kupują rzeczy przez internet, bo są o wiele tańsze .. kiedyś sama byłam tam zapytać o tornister i cena była o wiele większa niż na internecie, więc suma sumarum zamówiłam go na internecie, bo dlaczego mam przepłacać za taki sam towar? Ludzie liczą się z każdym groszem, więc wiadome, że będą szukać tańszych opcji
A no ma podniósł ZUS dla małych przedsiębiorstw, podrożała energia...
A za czasów PiS wszystko stało w miejscu?? Weź człowieku nie pisz farmazonów.
~~pis to zdrajcy i oszuści napisał(a): wiele firm nie przetrwało pisowskiego miru
~~Chabrowy Czarny napisał(a):Ktoś napisał: ~~Arci napisał(a): PO przejęło władze i teraz to będą małe firmy upadać.
Zauważ ile sklepów czy księgarń w Bolesławcu się zamknęło za rządów kwaczki, więc nie gadaj głupot. W mieście co rusz jest coś zamykane i powstają jak nie knajpy to banki i tak w kółko.
~~Szarobrunatna Dalia napisał(a): Szkoda :-(
Sentyment do tego miejsca pozostanie w pamięci.
Pamiętam kolejki po zeszyty itp.
Pozdrawiam Pana Wojtka
~~Bławatna Jukka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Arci napisał(a): PO przejęło władze i teraz to będą małe firmy upadać.
Upada bo PiS nie wygrał. To wina PiSu!!!