~~Żółtawy Złotokap napisał(a): Nie wolno dyskryminować ludzi niezdolnych do pracy ze względu na wiek powstania niepełnosprawności. Platformiani popaprańcy dyskryminują tych, którzy płacili składki. Im wystarczy 1500, a jeśli zachorowałem podczas nauki, to dostaniesz 4300. Chory kraj...
~~Alabastrowa Pelargonia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtawy Złotokap napisał(a): Nie wolno dyskryminować ludzi niezdolnych do pracy ze względu na wiek powstania niepełnosprawności. Platformiani popaprańcy dyskryminują tych, którzy płacili składki. Im wystarczy 1500, a jeśli zachorowałem podczas nauki, to dostaniesz 4300. Chory kraj...
Nie jestem zwolennikiem tej bandy u władzy ale skąd wziąłeś te 4300?
~~Ewik napisał(a): Wiem że może wydawać się komuś niesprawiedliwe że taka duża podwyżka renty socjalnej. Mam córkę chorą od urodzenia pobiera rentę socjalną nie nadaje się do żadnej pracy. Naprawdę oddałabym wszystko żeby była zdrowa. A co będzie jak już mnie nie będzie to nie jestem w stanie sobie wyobrazić.
~~Granatowoszary Platan napisał(a): Ta co pyta poco renta socjalna to abyś do konica swego życia żyła za takie pieniądze z renty socjalnej
~~Alabastrowa Pelargonia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtawy Złotokap napisał(a): Nie wolno dyskryminować ludzi niezdolnych do pracy ze względu na wiek powstania niepełnosprawności. Platformiani popaprańcy dyskryminują tych, którzy płacili składki. Im wystarczy 1500, a jeśli zachorowałem podczas nauki, to dostaniesz 4300. Chory kraj...
Nie jestem zwolennikiem tej bandy u władzy ale skąd wziąłeś te 4300?
~~Karmelowopłowy Dzwonek napisał(a): oddam wam tą rentę ale w pakiecie z chorobąJak koniecznie chcesz oddać, to lepiej komuś z rodziny. Po co obcym, których nie znasz? Mogą mieć własne choroby i źle byś na tym wyszedł.