Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Renta socjalna, dla kogo i na jakich zasadach?
~~Wiki niezalogowany
4 lutego 2024r. o 16:35
Syty głodnego nie zrozumie trzeba walczyć o byt jak w lesie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Alabastrowa Pelargonia niezalogowany
4 lutego 2024r. o 17:16
~~Żółtawy Złotokap napisał(a): Nie wolno dyskryminować ludzi niezdolnych do pracy ze względu na wiek powstania niepełnosprawności. Platformiani popaprańcy dyskryminują tych, którzy płacili składki. Im wystarczy 1500, a jeśli zachorowałem podczas nauki, to dostaniesz 4300. Chory kraj...

Nie jestem zwolennikiem tej bandy u władzy ale skąd wziąłeś te 4300?
~~Różowawa Języczka niezalogowany
4 lutego 2024r. o 17:23
~~Alabastrowa Pelargonia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Żółtawy Złotokap napisał(a): Nie wolno dyskryminować ludzi niezdolnych do pracy ze względu na wiek powstania niepełnosprawności. Platformiani popaprańcy dyskryminują tych, którzy płacili składki. Im wystarczy 1500, a jeśli zachorowałem podczas nauki, to dostaniesz 4300. Chory kraj...

To się z nimi zamień
~~Różowawa Języczka niezalogowany
4 lutego 2024r. o 17:25
~~Ewik napisał(a): Wiem że może wydawać się komuś niesprawiedliwe że taka duża podwyżka renty socjalnej. Mam córkę chorą od urodzenia pobiera rentę socjalną nie nadaje się do żadnej pracy. Naprawdę oddałabym wszystko żeby była zdrowa. A co będzie jak już mnie nie będzie to nie jestem w stanie sobie wyobrazić.

~~Granatowoszary Platan napisał(a): Ta co pyta poco renta socjalna to abyś do konica swego życia żyła za takie pieniądze z renty socjalnej

Może chce się zamienić z tymi co się urodzili z porażeniem mózgowym
~~Sepiowa Petunia niezalogowany
4 lutego 2024r. o 18:25
~~Alabastrowa Pelargonia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Żółtawy Złotokap napisał(a): Nie wolno dyskryminować ludzi niezdolnych do pracy ze względu na wiek powstania niepełnosprawności. Platformiani popaprańcy dyskryminują tych, którzy płacili składki. Im wystarczy 1500, a jeśli zachorowałem podczas nauki, to dostaniesz 4300. Chory kraj...

Może ktoś policzył rentę + dodatek 500 czy 800 z powodu znacznego stopnia niepełnosprawności + pieniądze dla opiekuna.
~~Iliowobłękitna Kostrzewa niezalogowany
4 lutego 2024r. o 18:25
Dokładniej człowiek oddał by wszystko żeby jego dziecko czy już dorosła osoba nie potrzebowała renty i poszła do pracy ,też ktoś napisał syty głodnego nie zrozumie tak to prawda .....
~~Karmelowopłowy Dzwonek niezalogowany
4 lutego 2024r. o 19:04
oddam wam tą rentę ale w pakiecie z chorobą
~~Po co nam niezalogowany
4 lutego 2024r. o 19:10
~~Karmelowopłowy Dzwonek napisał(a): oddam wam tą rentę ale w pakiecie z chorobą
Jak koniecznie chcesz oddać, to lepiej komuś z rodziny. Po co obcym, których nie znasz? Mogą mieć własne choroby i źle byś na tym wyszedł.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza