~~BBC napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szara Funkia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnofioletowy Orlik napisał(a): W Nowej Wsi była grupa ludzi nawet jak na tę porę to sporo. A Kierzno to nie byłam, sąsiadka mówiła że ludzi przyszło
W Kierżno były dwie panie z Nowej wsi i jedna mieszkanka Kierżno oraz sołtyska . Razem cztery osoby . W każdej wsi veto miało bardzo mało ludzi .
Za to na stadionie w Nowogrodźcu Relich miał tysiące zwolenników .Wszyscy piłkarze przebierali się w jednym pomieszczeniu 2m2 na 3m2, bo jak napisał jeden z zarządu że to szatnia na B klasę i jak to przeczytał Relich to szybciutko usunięto ten wpis , Ale 6,5 miliona poszło a ludzie nie mają kanalizacji .
No i gitara a po co im więcej ? . Przebrać się raz na jakiś czas to jest ok .
~~Szara Funkia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnofioletowy Orlik napisał(a): W Nowej Wsi była grupa ludzi nawet jak na tę porę to sporo. A Kierzno to nie byłam, sąsiadka mówiła że ludzi przyszło
W Kierżno były dwie panie z Nowej wsi i jedna mieszkanka Kierżno oraz sołtyska . Razem cztery osoby . W każdej wsi veto miało bardzo mało ludzi .
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szara Funkia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnofioletowy Orlik napisał(a): W Nowej Wsi była grupa ludzi nawet jak na tę porę to sporo. A Kierzno to nie byłam, sąsiadka mówiła że ludzi przyszło
Nie podniecaj się Relich jak zorganizował spotkanie z mieszkańcami w Gierałtowie swoim mateczniku to raptem przyszło 5 osób .
W Gieraltowie było około 30 osób na jego spotkaniu, nie 5.
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szara Funkia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnofioletowy Orlik napisał(a): W Nowej Wsi była grupa ludzi nawet jak na tę porę to sporo. A Kierzno to nie byłam, sąsiadka mówiła że ludzi przyszło
Nie podniecaj się Relich jak zorganizował spotkanie z mieszkańcami w Gierałtowie swoim mateczniku to raptem przyszło 5 osób .
Bo oni wiedzą wszystko są przecież blisko na każdego dnia .
~~Jasnobłękitny Topinambur napisał(a): ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: ~~Szara Funkia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnofioletowy Orlik napisał(a): W Nowej Wsi była grupa ludzi nawet jak na tę porę to sporo. A Kierzno to nie byłam, sąsiadka mówiła że ludzi przyszło
~~Szara Funkia napisał(a): ~~Jasnobłękitny Topinambur napisał(a): ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: ~~Szara Funkia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnofioletowy Orlik napisał(a): W Nowej Wsi była grupa ludzi nawet jak na tę porę to sporo. A Kierzno to nie byłam, sąsiadka mówiła że ludzi przyszło
Dokładnie ale kłamstwo veto to norma , dokładnie było 34 osób
~~Szara Funkia napisał(a): ~~Jasnobłękitny Topinambur napisał(a): ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: ~~Szara Funkia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnofioletowy Orlik napisał(a): W Nowej Wsi była grupa ludzi nawet jak na tę porę to sporo. A Kierzno to nie byłam, sąsiadka mówiła że ludzi przyszło
Dokładnie ale kłamstwo veto to norma , dokładnie było 34 osób