~~GŁĄB napisał(a): I co panie KAPUSTA kłamstwo perfidne ma krótkie nogi ,Sąd w trybie wyborczym nakazał przeprosiny dla Pani Świder ,wstydu nie masz i ty uważasz się radnym ?
Sztab Joanna Swider napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnofioletowy Orlik napisał(a): W Nowej Wsi była grupa ludzi nawet jak na tę porę to sporo. A Kierzno to nie byłam, sąsiadka mówiła że ludzi przyszło
Zadowoleni jesteśmy z aktywności mieszkańców, mimo tego że nasi kontrkandydaci tym razem nie uczestniczyli ;) Chyba wreszcie nauczyli się naszego programu na pamięć :) Mamy nadzieję że z pewnych pomysłów skorzystają, dla dobra mieszkańców ;)
~~Indygowa Trzmielina napisał(a):Ktoś napisał: Sztab Joanna Swider napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnofioletowy Orlik napisał(a): W Nowej Wsi była grupa ludzi nawet jak na tę porę to sporo. A Kierzno to nie byłam, sąsiadka mówiła że ludzi przyszło
Zadowoleni jesteśmy z aktywności mieszkańców, mimo tego że nasi kontrkandydaci tym razem nie uczestniczyli ;) Chyba wreszcie nauczyli się naszego programu na pamięć :) Mamy nadzieję że z pewnych pomysłów skorzystają, dla dobra mieszkańców ;)
Przy okazji jest nauka tańca.
Program to ja mogę też przedstawić , obiecam wszystkim co mi ślina na język przyniesie . Tu brak konkretów skąd kasa no to wszystko ? Oglądałem wasz filmik ze spotkania wszystkich radnych z kandydatką . Tak żenujące te wypowiedzi , że kilku kandydatów nie nadaje się . Jedna kandydatka nie była nic a nic za swoimi mieszkańcami mówiła same bzdury . dlatego na jej spotkanie w jej wsi przyszła tylko jedna mieszkanka inne dwie były z innej wsi .
~~ccc napisał(a): W Kierżnie była cała sala mieszkańców na spotkaniu z kandydatką ,ale przeciwnicy kłamią i pieprzą że było kilka osób ,
~~Brunatnofioletowy Orlik napisał(a): W Nowej Wsi była grupa ludzi nawet jak na tę porę to sporo. A Kierzno to nie byłam, sąsiadka mówiła że ludzi przyszło