~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Groszkowa Petunia napisał(a): ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: ~~Groszkowa Petunia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~mieszkaniec napisał(a): Ja dzisiaj miałem bardzo udany dzień w ciągu kilku minut zdołałem przekonać 6 osób, które miały głosować na Relicha a jak ich uświadomiłem to powiedzieli ,że w życiu na niego nie zagłosują i będą głosować na Panią Joannę ,na dodatek przyjechała córka z Bolesławca i powiedziała, że się nie przemeldowała i będzie głosować w Nowogrodźcu a za ten widok tych 3 muszkieterów w basenie jest tak zniesmaczona i również nie odda głosu na praktycznie byłego już burmistrza .!
Boże widzisz i nie grzmisz , Tylko ci powiedzieli że nie zagłosują na bank zagłosują za nim . Takie bzdury co piszesz to nawet przedszkolak nie wieży . Dobrze że już cisza wyborcza bo te wasze wpisy to upodlenie innych . Sam pokazujesz jaki podłym człowiekiem jesteś . Normalny człowiek nie namawia innych , bo każdy ma swoje zdanie .
Podły to ty jesteś ,ludzie są nieświadomi nawet nie wiedzieli że Relich jest z partii Ziobrystów którzy przez 8 lat łupili Polaków ,a Boga to w to nie mieszaj .Zagłosują za nim na ten bank w którym był niby dyrektorem .!!!!
A ty masz dowody na to , że był w tej partii , bo tu też kłamiesz a to karalne .
Z faktami się nie dyskutuje czekam z utęsknieniem na pozew, jeszcze w trybie wyborczym ,bo z tego co się orientuję to Relich i Kapusta już przepraszali Panią Świder .
Bo ona z byle powodu leci do sądu . Żałosne to .
~~Groszkowa Petunia napisał(a):Ktoś napisał: ~~czerwony mak napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Groszkowa Petunia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~czerwony mak napisał(a): Mamy radnego powiatowego bez munduru Skórę i podaj jakiś jeden przykład co zrobił przez te 5 lat dla Gminy Nowogrodziec poza tym , że dzięki niemu wycięto cztery zdrowe jesiony , Jeszcze zapomniała bym jak własną piersią próbował kiedyś na Sesji w Nowogrodźcu bronić Relicha i nie umiał przeczytać z kartki pisma które sam napisał ludzie mieli ubaw przez pół roku .
O jej tylko nie sikaj po nogach , bo twoja podłość mija się z celem . Zrobił wiele ale takie osoby jak ty to nie chcą widzieć tylko plują jadem .
Podaj jeden przykład a przeproszę !
Drogi , boisko , chodnik , wiele innych zadań inne wsie mogą tylko pomarzyć a wam ciągle mało
Chory człowieku musisz się leczyć ,podaj która to droga została dzięki niemu zrobiona , boisko to nie jest inwestycja powiatowa tylko gminna więc dalej bredzisz , a ten kawałek chodnika to jest już robiony od kilku lat ,4 lata temu były pieniądze w budżecie Gminy ale zostały zabrane na budowę świetlic w Parzycach i Gościszowie .Może jeszcze napiszesz że te świetlice i szatnia Chrobrego za 6,5 miliona to też jego zasługa ,człowieku idź już spać bo bredzisz.
~~Groszkowa Petunia napisał(a): ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: ~~Groszkowa Petunia napisał(a): ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: ~~Groszkowa Petunia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~mieszkaniec napisał(a): Ja dzisiaj miałem bardzo udany dzień w ciągu kilku minut zdołałem przekonać 6 osób, które miały głosować na Relicha a jak ich uświadomiłem to powiedzieli ,że w życiu na niego nie zagłosują i będą głosować na Panią Joannę ,na dodatek przyjechała córka z Bolesławca i powiedziała, że się nie przemeldowała i będzie głosować w Nowogrodźcu a za ten widok tych 3 muszkieterów w basenie jest tak zniesmaczona i również nie odda głosu na praktycznie byłego już burmistrza .!
Boże widzisz i nie grzmisz , Tylko ci powiedzieli że nie zagłosują na bank zagłosują za nim . Takie bzdury co piszesz to nawet przedszkolak nie wieży . Dobrze że już cisza wyborcza bo te wasze wpisy to upodlenie innych . Sam pokazujesz jaki podłym człowiekiem jesteś . Normalny człowiek nie namawia innych , bo każdy ma swoje zdanie .
Podły to ty jesteś ,ludzie są nieświadomi nawet nie wiedzieli że Relich jest z partii Ziobrystów którzy przez 8 lat łupili Polaków ,a Boga to w to nie mieszaj .Zagłosują za nim na ten bank w którym był niby dyrektorem .!!!!
A ty masz dowody na to , że był w tej partii , bo tu też kłamiesz a to karalne .
Z faktami się nie dyskutuje czekam z utęsknieniem na pozew, jeszcze w trybie wyborczym ,bo z tego co się orientuję to Relich i Kapusta już przepraszali Panią Świder .
~~qwerty napisał(a): ~~Groszkowa Petunia napisał(a): ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: ~~Groszkowa Petunia napisał(a): ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: ~~Groszkowa Petunia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~mieszkaniec napisał(a): Ja dzisiaj miałem bardzo udany dzień w ciągu kilku minut zdołałem przekonać 6 osób, które miały głosować na Relicha a jak ich uświadomiłem to powiedzieli ,że w życiu na niego nie zagłosują i będą głosować na Panią Joannę ,na dodatek przyjechała córka z Bolesławca i powiedziała, że się nie przemeldowała i będzie głosować w Nowogrodźcu a za ten widok tych 3 muszkieterów w basenie jest tak zniesmaczona i również nie odda głosu na praktycznie byłego już burmistrza .!
Bo jeżeli wy głosicie kłamstwa że Pani Świder doprowadziła do rozwiązania Klubu piłkarskiego w Parzycach to zadam pytanie ,kto podpisał protokół o rozwiązaniu Klubu ,podpowiem ci prezes ,wice prezes i członek zarządu Kapusta, który później za swoje kłamstwa przepraszał .Po drugie to nie Pani Świder wstrzymała dotację .
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Groszkowa Petunia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~czerwony mak napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Groszkowa Petunia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~czerwony mak napisał(a): Mamy radnego powiatowego bez munduru Skórę i podaj jakiś jeden przykład co zrobił przez te 5 lat dla Gminy Nowogrodziec poza tym , że dzięki niemu wycięto cztery zdrowe jesiony , Jeszcze zapomniała bym jak własną piersią próbował kiedyś na Sesji w Nowogrodźcu bronić Relicha i nie umiał przeczytać z kartki pisma które sam napisał ludzie mieli ubaw przez pół roku .
O jej tylko nie sikaj po nogach , bo twoja podłość mija się z celem . Zrobił wiele ale takie osoby jak ty to nie chcą widzieć tylko plują jadem .
Podaj jeden przykład a przeproszę !
Drogi , boisko , chodnik , wiele innych zadań inne wsie mogą tylko pomarzyć a wam ciągle mało
Chory człowieku musisz się leczyć ,podaj która to droga została dzięki niemu zrobiona , boisko to nie jest inwestycja powiatowa tylko gminna więc dalej bredzisz , a ten kawałek chodnika to jest już robiony od kilku lat ,4 lata temu były pieniądze w budżecie Gminy ale zostały zabrane na budowę świetlic w Parzycach i Gościszowie .Może jeszcze napiszesz że te świetlice i szatnia Chrobrego za 6,5 miliona to też jego zasługa ,człowieku idź już spać bo bredzisz.
A co zazdrościsz że te świetlice są? To że gmina dała kasę na boisko to każdy wie . Ale radny też o to walczył .
~~Groszkowa Petunia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Blond Nasturcja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Franijo napisał(a): Jak taki jak ja to brawo dla niego . Nie powlekaj błędów bo to zle świadczy o tobie
Co wpis, .to błąd. Błędów się nie "powleka" tylko powiela. Napisać poprawnie się nie potrafi, a rządzić by się chciało !?
Ja rządy mam w czterech literach i to daleko w d......e . Powleka czy powiela to to samo . Jeśli ty masz inne zdanie twoja sprawa .
Niestety nie to samo. A jak ci nie zależy na "korycie", to po co tu gardłujesz za swoim idolem. Jak nie samemu rządzić, bo się nie ma warunków i możliwości, to chociaż do "władzusi" się przytulić!!?
~~Rdzawoczerwona Rudbekia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Groszkowa Petunia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Blond Nasturcja napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Franijo napisał(a): Jak taki jak ja to brawo dla niego . Nie powlekaj błędów bo to zle świadczy o tobie
Co wpis, .to błąd. Błędów się nie "powleka" tylko powiela. Napisać poprawnie się nie potrafi, a rządzić by się chciało !?
Ja rządy mam w czterech literach i to daleko w d......e . Powleka czy powiela to to samo . Jeśli ty masz inne zdanie twoja sprawa .
Niestety nie to samo. A jak ci nie zależy na "korycie", to po co tu gardłujesz za swoim idolem. Jak nie samemu rządzić, bo się nie ma warunków i możliwości, to chociaż do "władzusi" się przytulić!!?
Niektórzy nawet przemalowali się na zielono byleby być przy korytku. Dziwię się tylko, że etos partii mniej ważny od korytka dla kogoś. Obrzydliwe.