~~Ona napisał(a): Młody daje popalić. W końcu ktoś kto nie jest obojętny. Mi się wydaje że ciekawa osoba.
~~Albercik napisał(a): Relich skończył się dawno temu, póki co, to tylko afera goni aferę. Burdel zamiast urzędu, kariery przez łóżko... To Nowogrodziec a nie Hollywood.
Miasto i gmina potrzebuje klasy, kultury i kogoś, kto będzie reprezentował gminę nie spiąc na każdym spotkaniu. Tłuste włosy, brak umiejętności wypowiadania się, dowalanie innym, kiedy nie ma już argumentów, wywołują mdłości w społeczeństwie. Relichowi mówię stanowcze NIE!
~~Abercik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ona napisał(a): Młody daje popalić. W końcu ktoś kto nie jest obojętny. Mi się wydaje że ciekawa osoba.
Młody daje popalić? Chyba Tobie.
Młody nie ma pojęcia o niczym. Wiecznie niezdecydowany. Fałsz w oczach, społeczeństwo nie zaufa takiemu amantowi. To taka mała menda, w sumie bardziej pijawka, patrzy tylko, gdzie dla niego korzyść. Nawet niech się nie wychyla ze startem, chyba że w kosmos. Nie potrzebujemy kolejnego, co to tylko przy korycie by siedział. Nie ma aspiracji, sieje zamęt wszędzie, a g*wno może. Tupniesz, a skuli ogon.
~~Abercik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ona napisał(a): Młody daje popalić. W końcu ktoś kto nie jest obojętny. Mi się wydaje że ciekawa osoba.
Młody daje popalić? Chyba Tobie.
Młody nie ma pojęcia o niczym. Wiecznie niezdecydowany. Fałsz w oczach, społeczeństwo nie zaufa takiemu amantowi. To taka mała menda, w sumie bardziej pijawka, patrzy tylko, gdzie dla niego korzyść. Nawet niech się nie wychyla ze startem, chyba że w kosmos. Nie potrzebujemy kolejnego, co to tylko przy korycie by siedział. Nie ma aspiracji, sieje zamęt wszędzie, a g*wno może. Tupniesz, a skuli ogon.