Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tylko dwoje kandydatów na burmistrza Nowogrodźca?
~~Brązowy Dyptam niezalogowany
10 lutego 2024r. o 21:18
~~Tuptuś napisał(a): Nie wiem o którego młodego chodzi ,ale wydaje mi się ,że co niektórzy chyba wiedza o kogo chodzi?? Ale takie moje pytanie do was ludziska ,czy wy chcecie jakiś zmian ? Czy nie ? Bo odnoszę wrażenie,że wam tak jest dobrze,jak jest . Przecież w tym Nowogrodzccu nic nie ma . I serio, tak Wam pasuje!? Pozwólcie ,żeby coś w końcu się zmieniło w tym Nowogrodzccu,a nie ciągle jakieś nie zadowolenia z Waszej strony !! Dajcie szansę Nowogrodzccu!! Może się uda!! Kurde co z Wami ludzie nie tak!!!

No to niech ktoś wystartuje inny, na razie to ja wolę obecnego od tej kobiety.... ale jak się trafi odpowiedni kandydat to na niego zagłosuję
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnobrunatna Macierzanka niezalogowany
10 lutego 2024r. o 21:29
Jasne . Trzeba dać komuś szansę ,a nie ciągle ubliżać . Może akurat Swidrowa bedzie strzał w 10. Tutaj, to mowa ciągle o młodym. Trzeba też zmian w końcu . Ale wydaje mi się ,że ludziska chcą tak, jak jest!! Są krytycznie nastawieni . Mogłoby by coś zacząć się w końcu dziać w tym Nowogrodzccu, bo jak narazie to nudą wieje . Moim zdaniem , trzeba dać szansę ,a potem oceniać .
~~Grażyna niezalogowany
10 lutego 2024r. o 21:50
Tylko nie Relich i jego konowały...
~~Kasztanowoczerwona Mydlnica niezalogowany
10 lutego 2024r. o 22:11
Ten młody to Skiersinis ? Ten od pocztówek Nowogrodźca.
~~Xxx niezalogowany
10 lutego 2024r. o 22:20
~~Kasztanowoczerwona Mydlnica napisał(a): Ten młody to Skiersinis ? Ten od pocztówek Nowogrodźca.

Tak to ten..
~~Brunatnozielona Krokosmia niezalogowany
10 lutego 2024r. o 22:40
Widać, że Pan Paweł może być za mądry jak na standardy rady miejskiej więc ktoś pod nim kopie dołki...
10 lutego 2024r. o 22:42
Relich? Dajcie spokój . Buc i cham. Okropny jest. Przyjdziesz coś załatwić to Ci powie że oczywiście jest na tak. Złożysz podanie to odmowa. To po ch.. kłamie mi w oczy?? Nieuczciwe podejście chama.
10 lutego 2024r. o 22:44
Jeśli pan Paweł wystartuje to jestem na TAK. Mądre wypowiedzi. Kulturalny i stonowany.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.