Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tylko dwoje kandydatów na burmistrza Nowogrodźca?
~~ha ha niezalogowany
14 lutego 2024r. o 10:59
~~www napisał(a): Czy to już wybory?.... Bo się przebudziła :D

Twoja stara się przebudziła na kacu to daj jej tabletkę K2 !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złocistożółta Krokosmia niezalogowany
14 lutego 2024r. o 19:21
Kogo szanowny pan burmistrz mianował na dyrektora Ośrodka zdrowia? ,że nie potrafi zapewnić normalnej opieki zdrowotnej? Nie chce nikomu ubliżać,ale moja cierpliwość sie kończy.Zamówiłam leki dla mojej schorowanej mamy...i co? Z 6 leków zostały przepisane dwa.Po mojej interwencji obiecano mi ,że dzisiaj zostanie wypisana reszta..ok. dzwonie i pytam...jest recepta,ale na osobę męską o tym samym nazwisku i imieniu.Jutro znowu czeka mnie to samo...Trzeba zanieść kartkę z nazwą leków..zadzwonić z pięć razy żeby otrzymać kod na recepte,a i tak nic nie jest załatwione pozytywnie.Co robi dyrektorka Ośrodka? Śpi? Potrzebujemy lekarza,który ogarnie ten burdel...Pan burmistrz ma to gdzieś.Sprowadził kogoś,kto nie ma o niczym pojęcia .Mam nadzieje,że te wybory wygra p.Świder i zrobi porządek w Ośrodku Zdrowia.Nie każdy ma czas żeby o zwykłą recepte walczyć 4 dni.Pani Joanno ...licze na Panią....
~~A niezalogowany
14 lutego 2024r. o 19:31
Dywersja
~~Złocistożółta Krokosmia niezalogowany
14 lutego 2024r. o 19:41
~~A napisał(a): Dywersja

Że co?????
~~Zielony Pomidorek niezalogowany
14 lutego 2024r. o 19:51
~~mieszkaniec napisał(a): Gmina mając zaledwie 3 przedstawicieli nie ma siły przebicia przy inwestycjach .

Tu nie chodzi o ilość tylko o jakość, a raczej o bylejakość.
~~Szarobrązowa Słonecznica niezalogowany
14 lutego 2024r. o 20:16
~~Zielony Pomidorek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~mieszkaniec napisał(a): Gmina mając zaledwie 3 przedstawicieli nie ma siły przebicia przy inwestycjach .

Tu nie chodzi o ilość tylko o jakość, a raczej o bylejakość.

Czas na zmianę czas na Polską Partię Uczciwości
~~Zielony Pomidorek niezalogowany
14 lutego 2024r. o 20:34
Wskaż losowo radnego z naszej gminy i poproś go grzecznie o przedstawienie interpelacji, które składał podczas swojej kadencji. Myślę, że z rady w Nowogrodźcu max 3 radnych może spać spokojnie. Co do powiatu nie będę się wypowiadał bo nie śledziłem tego co tam się dzieje, ale można na przykład podpytać pana radnego z Zebrzydowej jak to właściwie było z tym słynnym chodnikiem to może wtedy będziemy mieli jakiś obraz działania naszych radnych powiatowych.
~~wow niezalogowany
14 lutego 2024r. o 20:52
~~Złocistożółta Krokosmia napisał(a): Kogo szanowny pan burmistrz mianował na dyrektora Ośrodka zdrowia? ,że nie potrafi zapewnić normalnej opieki zdrowotnej? Nie chce nikomu ubliżać,ale moja cierpliwość sie kończy.Zamówiłam leki dla mojej schorowanej mamy...i co? Z 6 leków zostały przepisane dwa.Po mojej interwencji obiecano mi ,że dzisiaj zostanie wypisana reszta..ok. dzwonie i pytam...jest recepta,ale na osobę męską o tym samym nazwisku i imieniu.Jutro znowu czeka mnie to samo...Trzeba zanieść kartkę z nazwą leków..zadzwonić z pięć razy żeby otrzymać kod na recepte,a i tak nic nie jest załatwione pozytywnie.Co robi dyrektorka Ośrodka? Śpi? Potrzebujemy lekarza,który ogarnie ten burdel...Pan burmistrz ma to gdzieś.Sprowadził kogoś,kto nie ma o niczym pojęcia .Mam nadzieje,że te wybory wygra p.Świder i zrobi porządek w Ośrodku Zdrowia.Nie każdy ma czas żeby o zwykłą recepte walczyć 4 dni.Pani Joanno ...licze na Panią....

Proszę Pani Ja i cała moja rodzina już dawno uciekliśmy z Ośrodka w Zebrzydowej który notabene jest czynny tylko 2 razy w tygodniu ,do Osiecznicy gdzie jest pełna kultura obsługi ,rano dzwonię ,podaję listę leków i około południa przychodzi kod recepty i wszystkie leki jakie zamówiłem ,Jeśli chcę się zarejestrować do lekarza również wykonuję telefon i Pani z rejestracji pyta się do jakiego lekarza ma mnie zarejestrować do wyboru jest 3 lekarzy i raz w miesiącu dodatkowo diabetolog ,przypomnę tylko że przed laty do Ośrodka w Zebrzydowej należało 3 tys pacjentów dzisiaj nie wiem czy kilkaset .Dodam , że Ośrodek w Osiecznicy należy pod Szpital Świętego Łukasza w Bolesławcu ,można ,można !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.