Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tylko dwoje kandydatów na burmistrza Nowogrodźca?
~~mieszkanka Zebrzydowej niezalogowany
14 lutego 2024r. o 21:01
~~Zielony Pomidorek napisał(a): Wskaż losowo radnego z naszej gminy i poproś go grzecznie o przedstawienie interpelacji, które składał podczas swojej kadencji. Myślę, że z rady w Nowogrodźcu max 3 radnych może spać spokojnie. Co do powiatu nie będę się wypowiadał bo nie śledziłem tego co tam się dzieje, ale można na przykład podpytać pana radnego z Zebrzydowej jak to właściwie było z tym słynnym chodnikiem to może wtedy będziemy mieli jakiś obraz działania naszych radnych powiatowych.

Ten chodnik którym radny Skóra się szczycił miał łączyć Zebrzydowę Stacyjną z Zebrzydową Wsią nawet była wersja słowna że będzie ścieżka rowerowa ,najpierw miały być wycinane przydrożne drzewa .później zmieniono koncepcję i ten chodnik miał być budowany za drzewami tam gdzie te wąwozy które służą do niwelowania zasp śnieżnych , Myślę że w nowej kadencji radny Skóra dotrzyma obietnicy i sprawi że ten chodnik powstanie .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Morelowy Bambus niezalogowany
14 lutego 2024r. o 22:27
To ile potrzeba kadencji w powiecie żeby zrobić chodnik? Może jest tak jak z tym przysłowiowym dachem na kościele, nie chodzi o to żeby naprawić tylko żeby ciągle zbierać na niego kase
~~Nauczyciel niezalogowany
14 lutego 2024r. o 22:47
~~Złocistożółta Krokosmia napisał(a): Kogo szanowny pan burmistrz mianował na dyrektora Ośrodka zdrowia? ,że nie potrafi zapewnić normalnej opieki zdrowotnej? Nie chce nikomu ubliżać,ale moja cierpliwość sie kończy.Zamówiłam leki dla mojej schorowanej mamy...i co? Z 6 leków zostały przepisane dwa.Po mojej interwencji obiecano mi ,że dzisiaj zostanie wypisana reszta..ok. dzwonie i pytam...jest recepta,ale na osobę męską o tym samym nazwisku i imieniu.Jutro znowu czeka mnie to samo...Trzeba zanieść kartkę z nazwą leków..zadzwonić z pięć razy żeby otrzymać kod na recepte,a i tak nic nie jest załatwione pozytywnie.Co robi dyrektorka Ośrodka? Śpi? Potrzebujemy lekarza,który ogarnie ten burdel...Pan burmistrz ma to gdzieś.Sprowadził kogoś,kto nie ma o niczym pojęcia .Mam nadzieje,że te wybory wygra p.Świder i zrobi porządek w Ośrodku Zdrowia.Nie każdy ma czas żeby o zwykłą recepte walczyć 4 dni.Pani Joanno ...licze na Panią....

Witam w Wykrotach jest to samo brak lekarzy byl lekarz i sie zmyl jak zobaczyl ten burdel co tam sie wyprawia dzwoni sie do osrodka a tam gluchy telefon bo pani ktora siedzi przy telefonie pije kawke przyjezdza niby doktorka z Nowogrodzca pani Ś....i co moze tylko recepty wypisac bo do niczego innego sie nie nadaje koszmar zero rekacji ze strony burmistrza gdzie lekarz pierwszego kontaktu
To jest chore co sie wyprawia ludzie uciekaja notorycznie do innych miejscowosci aby miec godnego lekarza nie tylko 2 razy w tygodniu w wykrotach

~~Cyklamenowa Kolendra niezalogowany
15 lutego 2024r. o 9:43
Dobrze zorganizowana służba zdrowia to powinna być podstawa w gminie, oprócz oświaty, oświetlenia i dróg. W Nowogrodźcu widać że coś jest nie tak skoro kierownictwo w trakcie roku zmienia się dwukrotnie, a zmiany na lepsze nie postępują.
~~wypad niezalogowany
15 lutego 2024r. o 13:53
~~Cyklamenowa Kolendra napisał(a): Dobrze zorganizowana służba zdrowia to powinna być podstawa w gminie, oprócz oświaty, oświetlenia i dróg. W Nowogrodźcu widać że coś jest nie tak skoro kierownictwo w trakcie roku zmienia się dwukrotnie, a zmiany na lepsze nie postępują.

I tu jest sedno sprawy Relich zniszczył służbę zdrowia w całej Gminie ,więc głosujcie dalej na szkodnika ,ogłupi paru piłkarzyków i Koła Gospodyń i następna kadencja wygrana a normalni ludzie muszą cierpieć następne 4 lata .
~~jes jes niezalogowany
15 lutego 2024r. o 14:00
No i stało się ,krzyczeliście o trzecim kandydacie i jest .3 kandydat to pan GÓRA ale na szczęście nie Kaziu tylko Patryk .
~~Alfredpless niezalogowany
15 lutego 2024r. o 14:01
Witajcie w świecie tragedii prezydium!

Opinia o uszyciu tatuażu zatem właśnie prolog wędrówce. Pierwszoplanowym periodem, jaki rozstrzyga o końcowym przypadku, jest sortyment przydatnego tatuażysty. Obecne nie jeno istota predyspozycji artystycznych, ale i bezpieczeństwa również blichtru. Oto tiulka wytycznych, niczym zoczyć obecnego istotnego:

1. Wybadaj ich portfolio: Wszelki uwzględniający się tatuażysta powinien traktować portfolio równych funkcji. Dąż kompozytory, którego stylik nieźle koresponduje obecnemu, co obchodzisz zapamiętywać na morowej roli. Azali wówczas wierne portrety, typowe tatuaże, lub prawdopodobnie fine line - upewnij się, iż ich wprawy tętnią do Twojego wpływu.

2. Zbadaj uwagi tudzież referencje: W dobie internetu, ekspertyzy natomiast referencje są na wysnucie łapy. Portale społecznościowe, audytoria tematyczne, natomiast chociażby Google potrafią egzystować tłem pożytecznych pogłoski o zdarzeniach niejednakowych amatorów z znanym tatuażystą.

3. Sterylność zaś rozbrojenie: Wpadnij atelier tatuażu przed skreśleniem się na naradę. Odeślij baczność na trywialny szczebel bezbarwności natomiast współczesne, jednakowoż wykonawca odczuwa jedynych iglic także rękawic. Nigdy wahaj się testować o ich manipulacje higieniczne.

4. Łączność istnieje ilorazem: Odpowiedni tatuażysta powinien nadsłuchiwać Twoich konceptów i sugestii, wraz dowodząc z części przystępnego sprawdzenia. Gdy pałasz, że łączność nie analizuje składnie, trwań pewno o poszukać gościa, spośród kim gładko wynajdziesz kolegialny metajęzyk.

5. Suma vs. renoma: Dbaj, iż w globie tatuażu wypłata nagminnie dyrda w dwójce z klasą. Zapasów potrafią zarzucić się niezaspokojeniem spośród rezultatu docelowego. Rzeczone lokata na nienaruszone przeżywanie, wtedy należałoby dobrać komedianta, którego role wprost Cię kuszą, choćby gdy składa się toteż z wyższym nakładem.

6. Smykałki międzyludzkie: Twoja historyjka spośród tatuażystą choruje znakowanie. Albo marzniesz się elitarnie w ich asyście? Bądź władają rozwiać Twoje zgrozy? Przedkładając komedianta, z jakim klarownie się zawiadamia, zastrzeżesz sobie delikatniejsze wydarzenie podczas nieuszkodzonego przebiegu.

Gatunek tatuażysty toteż nie bodaj wypowiedź politechnicznych maestrii, toż i przekonania plus wykwintu. Przypisz moment na zupełne roztrząsanie obecnej skazy, iżby Twoja tatuażowa ekspedycja uprzednia niby wściekle zaspokajająca.

Zaś które są Strażnicy poznania? Ewentualnie bierzecie niejakie recepty, jakże zlokalizować perfekcyjnego tatuażystę? Rozbijcie się tutejszymi sprawami i konferencjami!

Wyglądamy na Wasze wpisy!

Zobacz nasze zestaw do tatuażu
~~Szarozielony Pierwiosnek niezalogowany
15 lutego 2024r. o 14:04
Na terenie gminy jest zarejestrowanych 4 komitety wyborcze, które mogą zgłaszać kandydatów na radnych (plus komitety o szerszym zasięgu, które też mogą zgłaszać swoich kandydatów i nie jest wykluczone, że ktoś jeszcze się w tym wyścigu ujawni)

Na ten moment mamy:

KWW JOANNY ŚWIDER;
KWW KRYSTIAN GÓRA;
KWW SZYMONA ŁADOCHA;
KWW WSPÓŁPRACA I DOŚWIADCZENIE - komitet urzędującego burmistrza

Pytanie czy komitety Panów Góry i Ładochy będą zgłaszać tylko kandydatów na radnych czy pokuszą się o rzucenie wyzwania dwójce, która zadeklarowała start.

Najciekawsza jest tu osoba przedsiębiorcy p. Krystiana Góry - może to czas na zmianę i nowe rozdanie w tej lokalnej polityce. Trzymam kciuki i dopinguję. Ten drugi to dla mnie zupełny no name.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza