~~Złocistożółta Krokosmia napisał(a): Kogo szanowny pan burmistrz mianował na dyrektora Ośrodka zdrowia? ,że nie potrafi zapewnić normalnej opieki zdrowotnej? Nie chce nikomu ubliżać,ale moja cierpliwość sie kończy.Zamówiłam leki dla mojej schorowanej mamy...i co? Z 6 leków zostały przepisane dwa.Po mojej interwencji obiecano mi ,że dzisiaj zostanie wypisana reszta..ok. dzwonie i pytam...jest recepta,ale na osobę męską o tym samym nazwisku i imieniu.Jutro znowu czeka mnie to samo...Trzeba zanieść kartkę z nazwą leków..zadzwonić z pięć razy żeby otrzymać kod na recepte,a i tak nic nie jest załatwione pozytywnie.Co robi dyrektorka Ośrodka? Śpi? Potrzebujemy lekarza,który ogarnie ten burdel...Pan burmistrz ma to gdzieś.Sprowadził kogoś,kto nie ma o niczym pojęcia .Mam nadzieje,że te wybory wygra p.Świder i zrobi porządek w Ośrodku Zdrowia.Nie każdy ma czas żeby o zwykłą recepte walczyć 4 dni.Pani Joanno ...licze na Panią....
Witam w Wykrotach jest to samo brak lekarzy byl lekarz i sie zmyl jak zobaczyl ten burdel co tam sie wyprawia dzwoni sie do osrodka a tam gluchy telefon bo pani ktora siedzi przy telefonie pije kawke przyjezdza niby doktorka z Nowogrodzca pani Ś....i co moze tylko recepty wypisac bo do niczego innego sie nie nadaje koszmar zero rekacji ze strony burmistrza gdzie lekarz pierwszego kontaktu
To jest chore co sie wyprawia ludzie uciekaja notorycznie do innych miejscowosci aby miec godnego lekarza nie tylko 2 razy w tygodniu w wykrotach