~~Srebrnoszara Pelargonia napisał(a): Jak zobaczyłam tych trzech golasów w basenie to myślałam,że mi się coś przywidziało.Minęło pare dni a oni dalej tam są.No to mi się nie przywidziało.Nie wiem co oni tam robią i po co tam włazili na oczach całej gminy???Może ktos wie.....?
~~Srebrnoszara Pelargonia napisał(a): Jak zobaczyłam tych trzech golasów w basenie to myślałam,że mi się coś przywidziało.Minęło pare dni a oni dalej tam są.No to mi się nie przywidziało.Nie wiem co oni tam robią i po co tam włazili na oczach całej gminy???Może ktos wie.....?
~~Brązowy Dyptam napisał(a):Ktoś napisał: ~~Srebrnoszara Pelargonia napisał(a): Jak zobaczyłam tych trzech golasów w basenie to myślałam,że mi się coś przywidziało.Minęło pare dni a oni dalej tam są.No to mi się nie przywidziało.Nie wiem co oni tam robią i po co tam włazili na oczach całej gminy???Może ktos wie.....?
Szukali słownika który ci zaginął ....
~~Srebrnoszara Pelargonia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązowy Dyptam napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Srebrnoszara Pelargonia napisał(a): Jak zobaczyłam tych trzech golasów w basenie to myślałam,że mi się coś przywidziało.Minęło pare dni a oni dalej tam są.No to mi się nie przywidziało.Nie wiem co oni tam robią i po co tam włazili na oczach całej gminy???Może ktos wie.....?
Szukali słownika który ci zaginął ....
Słownik mi nie potrzebny.Pani nauczycielko.Najwyżej interpunkcje olałam.Jaki temat ,taka wypowiedż.Ulżyło?
Tych trzech w basenie to nadaje się do filmu chłopaki nie płaczą .
~~Y napisał(a): Ale gadasz aby gadać