~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szmaragdowozielona Kalina napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Dzisiaj rozmawiałem z pewnym mieszkańcem Gminy który powiedział, że nawet gdyby Relich dawał mu 5 tys zł to nie poniżył by się tak żeby wejść do tego basenu jak tych dwóch przydupasów
Słyszałam , rozmawiałem i kupczyłem jak ci powiedział to zachowaj dla siebie . Taki co powtarza to zdrajca . Żal dupy ściska .Zastosowana autokorekta
To niech ci cwelu będzie ja za 10 tys nie wszedł bym do tej wody z Relichem ,teraz ci pasuje !
Ciebie nikt by nie chciał nawet za 10 zł
~~Szmaragdowozielona Kalina napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szmaragdowozielona Kalina napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Dzisiaj rozmawiałem z pewnym mieszkańcem Gminy który powiedział, że nawet gdyby Relich dawał mu 5 tys zł to nie poniżył by się tak żeby wejść do tego basenu jak tych dwóch przydupasów
Słyszałam , rozmawiałem i kupczyłem jak ci powiedział to zachowaj dla siebie . Taki co powtarza to zdrajca . Żal dupy ściska .Zastosowana autokorekta
To niech ci cwelu będzie ja za 10 tys nie wszedł bym do tej wody z Relichem ,teraz ci pasuje !
Za to twoja stara robi loda za 5 zl
~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szmaragdowozielona Kalina napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szmaragdowozielona Kalina napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Dzisiaj rozmawiałem z pewnym mieszkańcem Gminy który powiedział, że nawet gdyby Relich dawał mu 5 tys zł to nie poniżył by się tak żeby wejść do tego basenu jak tych dwóch przydupasów
A co tobie zrobiła?
~~Szmaragdowozielona Kalina napisał(a):Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szmaragdowozielona Kalina napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szmaragdowozielona Kalina napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Dzisiaj rozmawiałem z pewnym mieszkańcem Gminy który powiedział, że nawet gdyby Relich dawał mu 5 tys zł to nie poniżył by się tak żeby wejść do tego basenu jak tych dwóch przydupasów
A co tobie zrobiła?
Lumpom za garażami .
~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szmaragdowozielona Kalina napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szmaragdowozielona Kalina napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szmaragdowozielona Kalina napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Dzisiaj rozmawiałem z pewnym mieszkańcem Gminy który powiedział, że nawet gdyby Relich dawał mu 5 tys zł to nie poniżył by się tak żeby wejść do tego basenu jak tych dwóch przydupasów
A co tobie zrobiła?
Lumpom za garażami .
O widzisz wybrała lumpów , ciebie nie chciała mądra ta stara
~~Szmaragdowozielona Kalina napisał(a):Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szmaragdowozielona Kalina napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szmaragdowozielona Kalina napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szmaragdowozielona Kalina napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Dzisiaj rozmawiałem z pewnym mieszkańcem Gminy który powiedział, że nawet gdyby Relich dawał mu 5 tys zł to nie poniżył by się tak żeby wejść do tego basenu jak tych dwóch przydupasów
A co tobie zrobiła?
Lumpom za garażami .
To twoja stara cwelu .
~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szmaragdowozielona Kalina napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szmaragdowozielona Kalina napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szmaragdowozielona Kalina napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szmaragdowozielona Kalina napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Dzisiaj rozmawiałem z pewnym mieszkańcem Gminy który powiedział, że nawet gdyby Relich dawał mu 5 tys zł to nie poniżył by się tak żeby wejść do tego basenu jak tych dwóch przydupasów
A co tobie zrobiła?
Lumpom za garażami .
To twoja stara cwelu .
Ja nie mam pomyłka