~~Srebrnoszara Pelargonia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązowy Dyptam napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Srebrnoszara Pelargonia napisał(a): Jak zobaczyłam tych trzech golasów w basenie to myślałam,że mi się coś przywidziało.Minęło pare dni a oni dalej tam są.No to mi się nie przywidziało.Nie wiem co oni tam robią i po co tam włazili na oczach całej gminy???Może ktos wie.....?
Szukali słownika który ci zaginął ....
Słownik mi nie potrzebny.Pani nauczycielko.Najwyżej interpunkcje olałam.Jaki temat ,taka wypowiedż.Ulżyło?
Niestety strzał i kulą w płot. Uśmiałem się.
~~Czarna Sałata napisał(a):Ktoś napisał: ~~Srebrnoszara Pelargonia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązowy Dyptam napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Srebrnoszara Pelargonia napisał(a): Jak zobaczyłam tych trzech golasów w basenie to myślałam,że mi się coś przywidziało.Minęło pare dni a oni dalej tam są.No to mi się nie przywidziało.Nie wiem co oni tam robią i po co tam włazili na oczach całej gminy???Może ktos wie.....?
Szukali słownika który ci zaginął ....
Słownik mi nie potrzebny.Pani nauczycielko.Najwyżej interpunkcje olałam.Jaki temat ,taka wypowiedż.Ulżyło?
Niestety strzał i kulą w płot. Uśmiałem się.
To jest tak samo jak skok na główkę do basenu bez wody .
~~xyz napisał(a): Dzisiaj rozmawiałem z pewnym mieszkańcem Gminy który powiedział, że nawet gdyby Relich dawał mu 5 tys zł to nie poniżył by się tak żeby wejść do tego basenu jak tych dwóch przydupasów
Zastosowana autokorekta
~~Szmaragdowozielona Kalina napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Dzisiaj rozmawiałem z pewnym mieszkańcem Gminy który powiedział, że nawet gdyby Relich dawał mu 5 tys zł to nie poniżył by się tak żeby wejść do tego basenu jak tych dwóch przydupasów
Słyszałam , rozmawiałem i kupczyłem jak ci powiedział to zachowaj dla siebie . Taki co powtarza to zdrajca . Żal dupy ściska .Zastosowana autokorekta
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szmaragdowozielona Kalina napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Dzisiaj rozmawiałem z pewnym mieszkańcem Gminy który powiedział, że nawet gdyby Relich dawał mu 5 tys zł to nie poniżył by się tak żeby wejść do tego basenu jak tych dwóch przydupasów
Słyszałam , rozmawiałem i kupczyłem jak ci powiedział to zachowaj dla siebie . Taki co powtarza to zdrajca . Żal dupy ściska .Zastosowana autokorekta
To niech ci cwelu będzie ja za 10 tys nie wszedł bym do tej wody z Relichem ,teraz ci pasuje !
Mało