~~Kruczoczarny Szarłat napisał(a):Ktoś napisał: ~~Unia napisał(a): veto , zawieszona działa …
Ogarnijcie się tam w tym Ve-Tamto :))
~~Żółtoczerwony Mak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kruczoczarny Szarłat napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Unia napisał(a): veto , zawieszona działa …
Weto to najlepsze stowazyszenie w calej gminie!
Jak wszyscy wyjadą a oni sami zostaną . Bo teraz to porażka . Samo zło .
~~Jaskraworuda Krokosmia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtoczerwony Mak napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kruczoczarny Szarłat napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Unia napisał(a): veto , zawieszona działa …
Przekonasz się przy wyborach ,jak wasz Relich dostanie czerwoną kartkę od społeczeństwa które dzięki weto jest dużo mądrzejsze i widzi co się w tej zapyziałej gminie dzieje .
~~mno napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jaskraworuda Krokosmia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtoczerwony Mak napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kruczoczarny Szarłat napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Unia napisał(a): veto , zawieszona działa …
Przekonasz się przy wyborach ,jak wasz Relich dostanie czerwoną kartkę od społeczeństwa które dzięki weto jest dużo mądrzejsze i widzi co się w tej zapyziałej gminie dzieje .
To Ty jeszcze zapyziałej Gminy chyba nie widziałeś
~~mieszkaniec gminy napisał(a): Gminę to ja widzę codziennie i płakać się chce jak jest zaniedbana ,gmina to nie tylko czerwony plac w okół Rynku który był zrobiony za dwa razy wyższą cenę jak w przetargu bo kasę doiły 2 firmy , gmina to zaniedbane wioski brak chodników .kanalizacji ,oświetlenia ,dziurawe drogi .Gmina 20 lat temu lepiej wyglądała jak dzisiaj .
~~Andrzej napisał(a): Ja mam pytanie do tych hejterów którzy z ukrycia szkalują krystalicznie czystą osobę jaką jest Pan Leszek Socha czy wiedzą jakie konsekwencje mogą ponieść ,z tego co wiem to zgłoszenie poszło do Prokuratury i ma być rozpatrywane w trybie wyborczym , Jak można tak perfidnie kłamać ,myślę że jest jeszcze w Polsce prawo do obrony przed obrzydliwymi hejterami ,którzy powinni być ukarani adekwatnie do swojego czynu .