~~Andrzej napisał(a): Ja mam pytanie do tych hejterów którzy z ukrycia szkalują krystalicznie czystą osobę jaką jest Pan Leszek Socha czy wiedzą jakie konsekwencje mogą ponieść ,z tego co wiem to zgłoszenie poszło do Prokuratury i ma być rozpatrywane w trybie wyborczym , Jak można tak perfidnie kłamać ,myślę że jest jeszcze w Polsce prawo do obrony przed obrzydliwymi hejterami ,którzy powinni być ukarani adekwatnie do swojego czynu .
~~Trawiasta Śliwa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Andrzej napisał(a): Ja mam pytanie do tych hejterów którzy z ukrycia szkalują krystalicznie czystą osobę jaką jest Pan Leszek Socha czy wiedzą jakie konsekwencje mogą ponieść ,z tego co wiem to zgłoszenie poszło do Prokuratury i ma być rozpatrywane w trybie wyborczym , Jak można tak perfidnie kłamać ,myślę że jest jeszcze w Polsce prawo do obrony przed obrzydliwymi hejterami ,którzy powinni być ukarani adekwatnie do swojego czynu .
Krystalicznie czysta to jest tylko wódka, która ci mózg zryła.
~~Lawendowoniebieski Jarząb napisał(a):Ktoś napisał: ~~Andrzej napisał(a): Ja mam pytanie do tych hejterów którzy z ukrycia szkalują krystalicznie czystą osobę jaką jest Pan Leszek Socha czy wiedzą jakie konsekwencje mogą ponieść ,z tego co wiem to zgłoszenie poszło do Prokuratury i ma być rozpatrywane w trybie wyborczym , Jak można tak perfidnie kłamać ,myślę że jest jeszcze w Polsce prawo do obrony przed obrzydliwymi hejterami ,którzy powinni być ukarani adekwatnie do swojego czynu .
Krystalicznie czysta osobą? Powiedz to jego ofiarom. Jedna czerwona pała broni innej czerwonej pały
~~Zszarzały Tojeść napisał(a): Jeżeli sądzicie że VE-TO i Socha odpuszczą te kłamstwa to się grubo mylicie. Nie dziwi Was cisza u nich? Ja bym na miejscu tych co wieszali te brednie w internecie obawiał się. Opinie jaką mają to tylko przez ratusz, bo tak na okrągło krzyczeli że Socha jest be.
~~Zszarzały Tojeść napisał(a): Jeżeli sądzicie że VE-TO i Socha odpuszczą te kłamstwa to się grubo mylicie. Nie dziwi Was cisza u nich? Ja bym na miejscu tych co wieszali te brednie w internecie obawiał się. Opinie jaką mają to tylko przez ratusz, bo tak na okrągło krzyczeli że Socha jest be.
Zastosowana autokorekta