Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tylko dwoje kandydatów na burmistrza Nowogrodźca?
~~Lawendowoniebieski Jarząb niezalogowany
12 marca 2024r. o 12:17
~~Andrzej napisał(a): Ja mam pytanie do tych hejterów którzy z ukrycia szkalują krystalicznie czystą osobę jaką jest Pan Leszek Socha czy wiedzą jakie konsekwencje mogą ponieść ,z tego co wiem to zgłoszenie poszło do Prokuratury i ma być rozpatrywane w trybie wyborczym , Jak można tak perfidnie kłamać ,myślę że jest jeszcze w Polsce prawo do obrony przed obrzydliwymi hejterami ,którzy powinni być ukarani adekwatnie do swojego czynu .

Krystalicznie czysta osobą? Powiedz to jego ofiarom. Jedna czerwona pała broni innej czerwonej pały
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ha ha niezalogowany
12 marca 2024r. o 12:20
~~Trawiasta Śliwa napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Andrzej napisał(a): Ja mam pytanie do tych hejterów którzy z ukrycia szkalują krystalicznie czystą osobę jaką jest Pan Leszek Socha czy wiedzą jakie konsekwencje mogą ponieść ,z tego co wiem to zgłoszenie poszło do Prokuratury i ma być rozpatrywane w trybie wyborczym , Jak można tak perfidnie kłamać ,myślę że jest jeszcze w Polsce prawo do obrony przed obrzydliwymi hejterami ,którzy powinni być ukarani adekwatnie do swojego czynu .

Krystalicznie czysta to jest tylko wódka, która ci mózg zryła.

Bohaterze jeśli jesteś taki figo fago to podaj jakiś namiar gdzie mogli byśmy się spotkać ,zobaczymy jak nosem zryjesz glebę durny cwelu .
~~xyz niezalogowany
12 marca 2024r. o 12:22
~~Lawendowoniebieski Jarząb napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Andrzej napisał(a): Ja mam pytanie do tych hejterów którzy z ukrycia szkalują krystalicznie czystą osobę jaką jest Pan Leszek Socha czy wiedzą jakie konsekwencje mogą ponieść ,z tego co wiem to zgłoszenie poszło do Prokuratury i ma być rozpatrywane w trybie wyborczym , Jak można tak perfidnie kłamać ,myślę że jest jeszcze w Polsce prawo do obrony przed obrzydliwymi hejterami ,którzy powinni być ukarani adekwatnie do swojego czynu .

Krystalicznie czysta osobą? Powiedz to jego ofiarom. Jedna czerwona pała broni innej czerwonej pały

Ofiarą to jesteś ty tylko pękniętego kondoma !
~~mieszkaniec gminy niezalogowany
12 marca 2024r. o 12:23
Widzę że znowu otwarty dom Relicha ,!
~~Zszarzały Tojeść niezalogowany
12 marca 2024r. o 12:37
Jeżeli sądzicie że VE-TO i Socha odpuszczą te kłamstwa to się grubo mylicie. Nie dziwi Was cisza u nich? Ja bym na miejscu tych co wieszali te brednie w internecie obawiał się. Opinie jaką mają to tylko przez ratusz, bo tak na okrągło krzyczeli że Socha jest be.
~~otwarty dom niezalogowany
12 marca 2024r. o 13:21
~~Zszarzały Tojeść napisał(a): Jeżeli sądzicie że VE-TO i Socha odpuszczą te kłamstwa to się grubo mylicie. Nie dziwi Was cisza u nich? Ja bym na miejscu tych co wieszali te brednie w internecie obawiał się. Opinie jaką mają to tylko przez ratusz, bo tak na okrągło krzyczeli że Socha jest be.

Ale krzyczą że Relich jest cacy ,tylko nie podają ilu ludzi skrzywdził przez te 20 lat Relich !!!!
~~bbc niezalogowany
12 marca 2024r. o 15:08
Ja mam pytanie dzięki komu Relich został burmistrzem właśnie dzięki Panu Leszkowi który w drugiej turze poparł Relicha a nie Marczewskiego , a on tak się odpłaca z resztą wiele osób wykorzystał i wypluł .
~~Grafitowa Firletka niezalogowany
12 marca 2024r. o 15:26
~~Zszarzały Tojeść napisał(a): Jeżeli sądzicie że VE-TO i Socha odpuszczą te kłamstwa to się grubo mylicie. Nie dziwi Was cisza u nich? Ja bym na miejscu tych co wieszali te brednie w internecie obawiał się. Opinie jaką mają to tylko przez ratusz, bo tak na okrągło krzyczeli że Socha jest be.

1. Zgłoszenie na Policji
2. Prokurator
3. Sąd

Tak to będzie wyglądać, przy czym pkt. 1 już został spełniony :)

A teraz leszcze krzykacze ob....li zbroję :)

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza