~~skorn napisał(a): Świniopasy niech się za robotę wezmą a nie za blokowanie dróg. Ciągle tylko daj i daj , ciągle im mało . Czego mi nikt nie chce czegoś dać , na wszystko muszę zapracować ?
~~Poczy napisał(a):Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a): Świniopasy niech się za robotę wezmą a nie za blokowanie dróg. Ciągle tylko daj i daj , ciągle im mało . Czego mi nikt nie chce czegoś dać , na wszystko muszę zapracować ?
W punkt
~~Ciemnogranatowy Migdałowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Poczy napisał(a):Też się zgadzam z tą opinią.Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a): Świniopasy niech się za robotę wezmą a nie za blokowanie dróg. Ciągle tylko daj i daj , ciągle im mało . Czego mi nikt nie chce czegoś dać , na wszystko muszę zapracować ?
W punkt
Też się zgadzam z tą opinią.
~~skorn napisał(a): in. temu
Świniopasy niech się za robotę wezmą a nie za blokowanie dróg. Ciągle tylko daj i daj , ciągle im mało . Czego mi nikt nie chce czegoś dać , na wszystko muszę zapracować ?
Zgłoś do moderacji
~~Bolo napisał(a): Utrudniają życie zwykłym ludziom co tu popierać, ludzie powinni zrobić taki sam protest podczas żniw.
~~Niebieskawa Miechunka napisał(a): Jak rolnik straszy głodem, to tak jakby mówić o życiu w celibacie księdza i cnocie przydrożnej dziwki !!! Rolnicy, nie czas na pola azoty rozsypywać ??!?!?