~~Rdzawa Niezapominajka napisał(a): szanowni państwo pan Aleksander Wis to człowiek dojrzały do tego stanowiska wykształcony po kilku spotkaniach z nim postanowiłem o odaniu głosu na niego jest komunikatywny i nie stroni pomocy innym ludziom . bez rozgłosu
i bezinteresownie
~~Płowobrunatny Rozchodnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Granatowa Forsycja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Koralowa Piwonia napisał(a): A gdzie P. Aleksander Wis w przeprowadzanej sondzie ????
Ten Pan z tego co wiem to mieszka i pracuje w Niemczech.
to niczego nie zmienia
Jak nie zmienia, pomyśl co piszesz !
~~Sasanka napisał(a): Ja i moja rodzina zagłosujemy na pana Michała.
~~Morelowa Kostrzewa napisał(a):eKtoś napisał: ~~Sasanka napisał(a): Ja i moja rodzina zagłosujemy na pana Michała.
Ja i moja rodzina również na Pana Michała zagłosujemy
~~Rdzawa Niezapominajka napisał(a): szanowni państwo pan Aleksander Wis to człowiek dojrzały do tego stanowiska wykształcony po kilku spotkaniach z nim postanowiłem o odaniu głosu na niego jest komunikatywny i nie stroni pomocy innym ludziom . bez rozgłosu
i bezinteresownie
~~Morelowa Kostrzewa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płowobrunatny Rozchodnik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Granatowa Forsycja napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Koralowa Piwonia napisał(a): A gdzie P. Aleksander Wis w przeprowadzanej sondzie ????
Ten Pan z tego co wiem to mieszka i pracuje w Niemczech.
to niczego nie zmienia
Jak nie zmienia, pomyśl co piszesz !
~~Paliowa Szydlica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rdzawa Niezapominajka napisał(a): szanowni państwo pan Aleksander Wis to człowiek dojrzały do tego stanowiska wykształcony po kilku spotkaniach z nim postanowiłem o odaniu głosu na niego jest komunikatywny i nie stroni pomocy innym ludziom . bez rozgłosu
i bezinteresownie
Tylko niestety nie przebywa w Polsce, większość swojego życia spędza za granicą, więc co on może wiedzieć o potrzebach mieszkańców gminy Warta Bolesławiecka w tym temacie na pewno jest zielony
Dokładnie