Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kto zostanie wójtem gminy Warta Bolesławiecka? - SONDA
~~Płowobrunatny Migdałowiec niezalogowany
13 lutego 2024r. o 22:44
~~Gieno napisał(a): Warchoł nie potrafi pracować fizycznie ,od zawsze imał się tylko takich zajęć ,które nie wymagały dużego wkładu.Sytuacja przejścia na wcześniejszą emeryturę zmusiła go do drapieżnej walk o wypatrywane stanowisko.Poznał struktury gminy i postanowił w nie przeniknąć,aby przygotować się do kampani wyborczej,którą prowadzi perfidnie ,przedstawiając obecnego wójta w złym świetle.Postawił na internet boję się uruchomić telefon ,żeby na mnie nie wyskoczył.Więcej w necie jest tylko Kononowicza.

Nie można gliniarzy stawiać na stanowiska i już a wójtowi, chociaż nie wiadomo czy on jest prawdziwy bo serio jak podasz rękę to pulsu nie czuć, też dziękujemy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Wikipedia niezalogowany
13 lutego 2024r. o 22:49
Coś w tym jest. Sprawdźcie w internecie co oznacza słowo warchoł – potoczne określenie hulaki, przestępcy i samowładcy, człowieka siejącego zamęt w imię tylko własnych celów.
~~Apolinary niezalogowany
13 lutego 2024r. o 23:01
~~Paliowa Szydlica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rdzawa Niezapominajka napisał(a): szanowni państwo pan Aleksander Wis to człowiek dojrzały do tego stanowiska wykształcony po kilku spotkaniach z nim postanowiłem o odaniu głosu na niego jest komunikatywny i nie stroni pomocy innym ludziom . bez rozgłosu
i bezinteresownie

Tylko niestety nie przebywa w Polsce, większość swojego życia spędza za granicą, więc co on może wiedzieć o potrzebach mieszkańców gminy Warta Bolesławiecka w tym temacie na pewno jest zielony

Nie ocenia się kogoś nie mając merytorycznego uzasadnienia. Pan Wis był 12 lat radnym gminy Warta a pracuje za granicą jak i w Polsce gdyż prowadzi działalność gospodarczą i jest tam gdzie ma dobre zlecenia. W związku z powyższym oraz z tym że pracował 16 lat w oświacie jest najlępszym kandydatem na gospoda
~~Paliowa Szydlica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rdzawa Niezapominajka napisał(a): szanowni państwo pan Aleksander Wis to człowiek dojrzały do tego stanowiska wykształcony po kilku spotkaniach z nim postanowiłem o odaniu głosu na niego jest komunikatywny i nie stroni pomocy innym ludziom . bez rozgłosu
i bezinteresownie

Tylko niestety nie przebywa w Polsce, większość swojego życia spędza za granicą, więc co on może wiedzieć o potrzebach mieszkańców gminy Warta Bolesławiecka w tym temacie na pewno jest zielony

Nie ocenia się osoby nie mając merytorycznego uzasadnienia. Z tego co wiem pan Wis był 12 lat radnym gminy a przebywa za granicą i w Polsce gdyż prowadzi działalność gospodarczą i jest tam gdzie dostaje intrantne zlecenia. W związku z powyższym oraz 16 letniej pracy w oświacie na terenie naszej gminy jest najlepszym kandydatem na stanowisko gospodarza gminy.
~~Endxi niezalogowany
14 lutego 2024r. o 0:04
~~Jasnoniebieski Omieg napisał(a): Głosowałabym na p. Haniszewskiego, ale smutne jest to, ze razem z nim od 1990 r. Pracują te same Panie w urzędzie. Dopóki ten Pan nie odejdzie, nie będzie nowych miejsc pracy i „świeżej krwi” w gminie…

Prawda wszystko robią i załatwiają po znajomości. Głos oddaje Panu Michałowi. Niech robi nowy ład
~~Endzo niezalogowany
14 lutego 2024r. o 0:06
~~Wyborca napisał(a): Panu Haniszewskiemu już dziękujemy, na emeryturę czas już najwyższy, ja jestem za Panem Warchołem, udziela się, pomaga mieszkańcom, z radnych tylko on jest za ludźmi inni to pachołki Haniszewskiego, jak każe tak głosują, tego trzeciego kandydata to nawet nie znam, nigdy go nie widziałem ani o nim nie słyszałem. Wiec wybór jest prosty, Warchoł na wójta ![/

Tak Warchoł na wójta!!!
~~Seledynowy Wiciokrzew niezalogowany
14 lutego 2024r. o 4:56
~~Endzo napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wyborca napisał(a): Panu Haniszewskiemu już dziękujemy, na emeryturę czas już najwyższy, ja jestem za Panem Warchołem, udziela się, pomaga mieszkańcom, z radnych tylko on jest za ludźmi inni to pachołki Haniszewskiego, jak każe tak głosują, tego trzeciego kandydata to nawet nie znam, nigdy go nie widziałem ani o nim nie słyszałem. Wiec wybór jest prosty, Warchoł na wójta ![/

Tak Warchoł na wójta!!!

Żart.
~~Perłowoszary Powojnik niezalogowany
14 lutego 2024r. o 8:27
Brakuje w sondzie Pana Wisa , nieuczciwe to...
~~Oranżowy Kosmos niezalogowany
14 lutego 2024r. o 8:37
Każdy wie doskonale, że ta sonda jest mało wiarygodna , ponieważ Pan Mirek ma większe poparcie wśród starszej generacji gminy i oni na pewno nie siedzą w telefonach by klikać w takie artykuły a po drugie jak ktoś tu wcześniej nawiązał jest również inny kandydat czyżby ktoś się go obawiał?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!